maanantai 28. marraskuuta 2011

Ninnun nostalgisin pelibiisi kautta aikojen

Joistakin peleistä voi heti ensi demolta nähdä, että luvassa on jotain elämää suurempaa.

Jos Legend of Zelda: A link to the Past- pelin intro (kestää alusta 2:40 asti) ei saa sinussa aikaan viboja, ei 90-luvulla ollut tarjolla sinulle mitään mielenkiintoista. AlttP on rakkaimpia pelejäni kautta aikain ja saan nostalgisia viboja aina sitä pelatessa ja sen musiikkeja kuunnellessa.
AlttP:n biisit on säveltänyt sävellysvelho Koji Kondo, joka edelleen säveltää musiikkeja, ainakin Zelda-peleihin.

Tietyt pelibiisit linkittyvät minun kohdallani suoraan lapsuuteeni. Kuten tämä minulle rakkain pelibiisi.

Kakariko Villagen tunnari on varmasti yksi tutuimpia Zelda-biisejä. Se on kaunis ja rauhallinen, kuvastaa hyvin Kakarikon kylän rauhallista elämää. Aika hyvin minulla avautuu kyynelkanavat tätä kuunnellessa, niin vahva side minulla on tähän kappaleeseen.

Tässä on oma kunnianosoitukseni Kakarikon Villagen tunnarille.


Legendaarisista pelimusiikeistä puhuessa ei vain voi sivuuttaa Super Mariota. Seriously, millainen pelimaailma olisikaan nykyään, jos Marion tunnari ei olisikaan ollut se "Tiditittidi ti-ti. Ti ti ti, tiditidi tidi ti titi titi ti ti tidi..." Niin, en osaa sanoa. Mutta varmasti aika erilainen.

Onko teillä jotain lapsuuden ajan pelikappaletta, joka yhä vaikuttaa voimakkaasti teidän muistoihinne?
I wanna know! :D

1 kommentti:

  1. Final Fantasy VII:n musiikit on niin syvällä muistoissa, kun se taisi olla ensimmäinen RPG, joka broidin kanssa saatiin lähes heti sen ilmestyttyä ja sen kanssa on mennyt useita kuukausiakin (peliaikoja en enää jaksa edes laskea :S) Se voitto tunnari varsinkin<3 :)

    VastaaPoista