perjantai 3. elokuuta 2012

Japani, osa 8: Mannaa meille molemmille (9.3.2012)

Rikollisen paljon on taas aikaa päässyt kulumaan. Yritän parhaani, että saisin tehtyä Japani-postaukset tämän vuoden puolella. Nyt on jälkeen päin ihan kivakin muistella, mitä kaikkea 5 kuukautta (siitä on jo melkein 5 kk!!) tekikään. Edelleen koko Japaninmatka tuntuu pelkältä unelta.

Päivästä 9.3 minulla ei ole lainkaan kuvia!

Puoli kahdeltatoista lähdettiin Ikebukuroon, sillä Millaa hotsitti DOWNER-bändin livetapahtuma. Koko päivän vaan satoi vettä. Lähdettiin etsimään Brand X- levykauppaa, josta Milla aikoi hankkia lippunsa. Levykaupan läheltä löytyi myös Mandarake ja K-Books, jossa vietin laatuaikaa, kun Milla oli katsomassa DOWNERia.

Perinteisesti etsittiin Ikebukuron Book Off ja sen jälkeen mentiin hamppareille. Millaa jännitti ihan hulluna se live-eventti :D Aikaa me tuhlattiin istumalla hampurilaispaikassa parisen tuntia ja käytiin vielä parissa vaatekaupassa (mun piti etsiä siskolle vaatteita).

Lopulta live-eventti alkoi lähestyä (se alkoi 19:00) ja tiemme Millan kanssa erkanivat. Sovittiin, että nähdään klo 20:00 jälkeen Brand X:n edessä. Minä suuntasin K-Booksiin. Se on siis sellainen anime-manga-peli- oheistuote-kauppa, jossa viihdyin yllättävän hyvin. Paikka sai minut laulamaan hallelujaa siinä vaiheessa, kun löysin ensimmäisen hyllyn luota Magic Knight Rayearth-aiheisia CLAMP in Wonderland- keräilykortteja! Yhdessä pikku paketissa kortteja oli noin 5 kpl:tta ja hinta oli alle 200 yeniä. Pari pakkausta nappasin mukaani. Ja löysin myös upean Hikaru Shidou- keräilykortin, joka kiilteli. Sen arvo yksinään oli 350 yeniä, mutta turhia ajattelemassa otin senkin. Ja myös löysin MKR-aiheisen pinssinkin :D

Yksi kaverini oli pyytänyt minua ostamaan itselleen tuliaisia, ja K-Booksista löysinkin hänelle mieluista tavaraa. Siis tavaraa löytyy pitkälti FF-peleistä, One Piecestä, Narutosta, Kuroshitsujista jne. On postikortteja, figuureja, pehmoleluja, julisteita, kaikkea mitä nyt vaan esimerkiksi coneistakin pystyy ostamaan.

Kun olin aikani K-Booksissa viettänyt (noin tunti siellä vierähti), päätin jo mennä vilkuilemaan, näkyisikö Millaa Brand X:n edessä. Olin kyllä jo arvannut, että se tapahtuma saattaisi kestää 1,5 tuntia, mutta ei voi olla liian varma :D

Kävelin edestakaisin Brand X:n edustaa ja tutkin myös siinä lähellä olevaa puistoa. Tässä lähialueella oli myös jonkinlainen postitoimisto ja ensin ajattelin lähteä sitä vilkaisemaan, mutta lopuksi sitten käännyinkin takaisin levykaupan suuntaan, koska ei se varmaankaan ollut enää auki. Menin sitten vielä Seven-Eleveniin tutkimaan valikoimia.

Milla sitten jo näkyikin ja palasimme takaisin Koenjiin ja Nekotalolle. Milla osti itselleen illlalliseksi obenton, josta minä sain maistaa sellaista ruskeaa rullaa. No, ei se pahaa ollut. Mutta en kyllä haluaisi kovin montaa samanlaista syödä xD

1 kommentti:

  1. Herran jumala, 5kk?!! ∑(O_O;) En oikeesti yhtään tajunnu, että siittä on niin kauan, tuntu että ihan pari kuukautta sitten, hui kauhee!!

    Ruskeaa rullaa :DDD Ja vitsi, säähän ehdit kierrellä vaikka missä (・◇・)

    VastaaPoista