sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Voisipa sitä välillä piipahtaa täälläkin...

Edellisestä kerrasta näyttäisi olevan aika paljon aikaa.
No, sehän ei toivottavasti tahtia hidasta.

Eli, siis, voisinpa sitä kenties esiintyä uusille ihmisille:
Hei, netissä liikun useimmiten nimellä Ninnu(-chan,-sama), mutta tästä poikkeuksen tekee irc-galleria, jossa hyörin Nekoneko-chan -nimen alaisena. Irc-galleriaan rekisteröityessäni halusin uuden nimen ja nappasin sen vanhalta oc-hahmoltani, mutta en enää paljoa pidä tuosta nimestä.. Se on pitkä. Ja ehkä vähän nolokin..
Olen myös joissakin paikassa esiintynyt nimellä Ninnuli.

Olen kirjoitushetkellä 19-vuotias tyttö Päijät-Hämeen suunnalta ja tällä hetkellä olen vielä töissä yksityisen hammaslääkärin vastaanottoapulaisena, mutta sain juuri pari päivää sitten tietää, että olen päässyt opiskelemaan liiketalouden koulutusohjelmaan. Se on aika hyvä saavutus minulta..

En oikein vielä tiedä, mitä haluan tulevaisuudeltani. Tällä hetkellä olen iloinen siitä, että olen kiinnittyneenä edes jonnekin. Harrastan koskettimien soittoa ja laulua, mutta en ole omasta mielestäni riittävän hyvä niissä, että voisin menestyä niillä aloilla. Aika sitten näyttää, mitä minulle tapahtuu.
Harrastan myös kuntojumppaa pysyäkseni kunnossa ja haaveilen siitä, että jonakin päiivänä voisin olla ääninäyttelijä. Näytteitä taidostani voi käydä katsomassa YouTube-palvelusta nimellä Ninnu-sama.

Mutta nyt, se tärkein henkireikä minulle ja se on tuttu monista muistakin blogeista: COSPLAY.
Tuon ihmeellisen ja ajatuksia herättävän lajin olemassaolon löysin jo vuonna 2005. Suunnittelin silloin tekeväni Magic Knight Rayearth-sarjasta Fuun "riimujumalapuvun". Kankaatkin jo ehdin hankkia, mutta en sitten vain "ehtinyt" tehdä sitä.

Uuh, kun haluaisin kovasti tehdä tämän <3


Mutta ensiesiintymiseni cosplay-asussa virallisessa tapahtumassa tapahtui vuonna 2007 Animecon V:ssä Jyväskylässä. En enää tarkalleen muista, mitä kautta törmäsin cosplayhin, mutta onneksi törmäsinkin.

Aaw, minä Roxasina ja siskoni Kairina.
Olin ollut edellisenä vuonna Animecon IV:ssä ja olin suunnitellut jo sinne pukua, mutta vasta vuonna 2007 vedin cosplay-kuteet ensimmäisen kerran niskaan.
Ellei sitten lasketa sitä, kun 2.- tai 3.-luokkalaisena puin päälleni kaverin syntymäpäivänaamiaisiin punaisen t-paidan, punaisen hameen, vyön, punaiset legginsit ja ruskeat feikkikäärmeennahkabootsit - ja TSÄDÄM, olin punainen Link LoZ: Ocarina of Time-pelistä.
Joo, voitte arvata, tiesinkö silloin halaistua sanaakaan cosplaysta.

Ensimmäinen cosplay-asuni oli siis Roxas pelisarjasta Kingdom Hearts II. Puku on teetetty tutulla ompelijalla, mutta itse väkersin hikinauhan ja sorminauhat. Kävin varta vasten kampaajalla leikkauttamassa tukkani lyhyeksi, mutta tukkani oli kuitenkin ruskea. Mutta hyvä fiilis jäi ensimmäisestä cosplay-asustani ja Animecon V:stä, vaikken siellä oikein mitään muuta tehnyt kuin vain hengaillut. Hieman kyllä järkytyin sitä, kun yksi Axel-cosplayaaja tuli ja suikkaus pusun ihan yllättäen poskelle. Siinä kyllä viaton ajatusmaailmani hieman kärsi..
Uusin Roxas-cossani vuonna 2008 peruukin, kenkien, avainmiekat ja suuremman ryhmän kanssa. Osallistuinpa myös deittiohjelmaan ja ryhmäkilpailuun. Ja loppu onkin historiaa.

Järjestyksessään toinen pukuni oli Full Moon wo Sagashite- sarjasta Mitsuki Koyaman alias Full Moonin valkoinen anime-art work. Animessa taisi olla eri variaatiopuvusta, en muista tarkemmin.
Teetätin tämän puvun Tracon III:seen. En millään kehtaisi laittaa mitään kuvaa tästä asusta, sillä tuolloin peruukkini oli jotain ihan kamalaa..Valo on ihan väärällään, mutta tätä kuvaa sentään kestän itseni kohdalla katsella.
Siskoni Merokona ja Sora-siu Takutona.
Traconissa tutustuin paremmin kahteen kultaakin kalliimpaa ihmiseen ja siksi sieltä jäikin hyvät muistot - vaikka itse fail olikin.Siinäpä oli cosplayn alkutaipaleeni. En millään jaksa listata tähän kaikkia pukujani, sillä niistäkin löytyy aspekteja, joita haluan tarkastella lähemmin. Mutta siis, ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti