perjantai 4. maaliskuuta 2011

Cosplay-tarvikepäivitys

Mi-mihin se hiihtolom- projektiviikko oikein meni? Se tuntui ihan liian lyhyeltä - vielä on kaksi päivää jäljellä, ja kun nekin päivät ovat osa viikonloppua, niin periaatteessa loma onkin jo ohi. Ja mä kun tykkään lomista!! ;__;

Viime viikon lauantaina kävin ostamassa kaverini Sora-siun kanssa kankaita Panty & Stocking- cosplayhin. (Minä cossaan siis Pantya).Päätimme sitten toteuttaa PSWG-cossin Tampere Kuplii-tapahtumaan ja olenkin jo päässyt ompelemaan. Peruukitkin on jo kuulemma tulossa kohti Suomea! Ehkä saan kuin saankin puvun tehtyä...

... varsinkin kun puku ON aika helppo.

Alushameen sain tehtyä, siihen pitäisi laittaa vielä tyllit kiinni.  Olen yläosaa varten leikannut kankaat, Tiimarista ostin styrox-sydämet + värin, Sinooperista kävin ostamassa minulle niin rakasta (haha.. haha..) softista.
Tässä paraikaa istun kynsilakan hajuisessa huoneessa ja kokeilen, kuinka hyvin minulle sopii punaiset varpaankynnet. Aika jännittävän näköistä.

Kengät on ehkä hankalimmat etsiä... Korkkarit. OMG.

Kulunut viikkokin oli osaltani tuotelias.Kävin siskoni ja kaverini luona Tampereella ja käytin hyväksi mahdollisuutta käydä Lielahden Eurokankaassa, UFFissa, askartelu- ja harrasteliikkeessä sekä Punanaamiossa.  Aloisia varten löysin täydellisen väristä kangasta takkia varten (Eurokangas), mustat yli-polven polvisukat (Punanaamio) ja vihdoinkin sen kauluspaidan (UFF)! Vielä pitäs jostain kaivaa ruskeat shortsit tai kangasta niitä varten ja ne kengät! Mistä hitosta mä sellaset oikein vetäisen D: Sitten tietenkin vielä liivi ja solmio..
No, onneksi siihen on vielä aikaa. Animeconiin kun saisin Aloisin tehtyä niin hyvä hyvä.

Tässä muutama blogi sitten (olen nyt laiska, enkä aio tarkistaa, missä blogissa) valitin siitä, etten tiedä, mistä löytäisin valumuovia. Onnekseni löysin aikaisemmin mainitusta harrastusliikkeestä kirkasta valumuovia heti kun liikkeeseen astuin. Ostin purnukan mukaan (250ml melkein 18 euroa.. auts) toivoen, että saisin tehtyä siitä Emerauden tiaraan ja rintamukseen jalokivet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti