torstai 5. toukokuuta 2011

Kamalan ihana cosplay osa 3 (aka Tampere Kuplii sunnuntaina)

Hölöpötiblöö. Nyt voisin ihan mielelläni saattaa päätökseen tämän Tre Kuplii-reissun kirjaamisen.

Sunnuntaina päätin yllättää itseni ja muut heräämällä jo reilusti ennen kymmentä. Ja sain itseni kuntoon jo majapaikassa, ei siis enää tarvinnut vauhkota Finnkinon vessassa..
Sunnuntai meni suht rauhallisesti. Olo oli paljon itsevarmempi (koska liimasin jalkanauhat jalkaani jo majapaikassa.)Yksinäni en ilmeisesti herättänyt kovinkaan paljoa mielenkiintoa, mutta eipähän tarvinnut hermoilla siitä, miltä näytän.
Tosin, kun kävimme yhdessä vaiheessa ulkona happihypyllä (siis siellä "takapihalla", sen oven edessä, josta mentiin myyntipöydille) ja minä innostuin poseeraamaan lavalla, niin eräs lapsi nousi myös lavalle ja tuli minua kohti erittäin kiinnostuneena.

"I feel invincible" *lisää Tappajahain teema-biisi*


Ja siinä samassa eräs mies tulee kysymään, josko hän voisi ottaa kuvia minusta. Totta kai myönnyin ja naureskelin siinä, että haluaiskohan tuo lapsikin tulla kuvaan kanssani. No, ei halunnut xD
Siinä se mies aikansa ottaa valokuvia minusta ja annan lopuksi hänelle sähköpostiosoitteeni, jotta hän voi lähettää kuvat minulle. En tosin ole niitä vieläkään saanut, joten luulenpa, että hän kirjoitti osoitteeni väärin (sanelin sen vaan sille..).
Noh, onneksi mukanani oli 2 järkkärillä varustettua kaveriani, joten kuvia minulta kyllä löytyy riittävästi :P
Niitä sitten tulee myöhemmin vielä lisää... Hope so.

Btw, löysin myyntipöydiltä sormuksen Alois-cossiini! Hurraa! Aloisin cosplayaaminen tulee koko ajan vain ajankohtaisemmaksi. :DSellainen komistus se on, viitosen maksoi :) Jos olisi yhtään enempää maksanut, en olisi ehkä ostanut sitä..

Sunnuntaina kävin porukkani kanssa vielä katsomassa Ane-uen ja Pumpkinin pitämän maskeerauspaneelin, josta sain inspiraatiota tuleviin cosplay-meikkeihini.

Eiköhän siinä ollut koko Tampere Kuplii reissu kokonaisuudessaan. Mitään lisättävää ei taida enää olla..
Paitsi, että conipäivän kruunaa Disneyn leffat. (Katsottiin siskon luona ensin Prinsessa ja Sammakko, sitten Aarreplaneetta ja sitten vielä Aladdin). Th-th-that's all folks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti