keskiviikko 28. syyskuuta 2011

I'm not dead - yet

Pyydän anteeksi sitä, että en ole aktiivisesti kirjoittanut blogitekstejä viime aikoina. Suurin syy tähän on se, että kannettavastani katosi näyttö enkä näin ollet pysty sitä käyttämään. Äänet kyllä kuuluu ja muuten kone kuulostaa normaalilta.
Onneksi olen kuitenkin päässyt käymään netissä, sillä olen nyt joutunut käyttämään miniläppäriä, jonka saimme koulun puolesta panttia vastaan. Tehot eivät tässä koneessa ole kummoiset ja olen hieman joutunut kärvistelemään, kun vertailen jatkuvasti miniläppärin toimintaa entiseen koneeseeni.

Minua harmittaa suunnattomasti, etten pääse käsiksi tiedostoihini - viime blogikirjoituksessa taisin lupailla suurempaa päivitystä Traconista kuvien kera. Niin ei nyt tule lähiaikoina käymään..
Minä kun en tietokoneista mitään ymmärrä, niin pitäisi varmaan viedä kannettavani ammattimiehen tutkittavaksi, josko sen vielä saisi toimimaan.
Jos ei - niin pitää sitten varmaan ostaa uusi läppäri, jota itse asiassa en haluaisi tehdä.

Huoh.

2 kommenttia:

 1. Heippa Ninnu! Ajattelin kommentoida kun huomasin äskettäin kavereiden blogeista, että sullakin on blogi! ^^ Heheh. Ymmärrän tuskaa koneiden kanssa, itsellä palaa pinna heti kun kone ei toimi/on hidas >.< Ja mäkin olen normaalia vähän huonomman koneen varassa täällä Ausseissa kun asustelen, ja kaikki conikuvat sun muut on Suomessa olevalla koneella >.< (vaikeutti mm. viimeblogikirjoitukseni tekemistä, mutta onneksi on photobucket, cosplay.com sun muut!) Toivottavasti saat koneesi pian kuntoon!

  Mutta, piti sanomani, olit suloisen söpö Mitsukina!! Ihanaa, että on olemassa ihmisiä, jotka jaksaa cossata shoujosarjoja (minusta shoujocossaajat ovat harmittavan pieni vähemmistö Suomessa >.<)

  Huomasin profiilikuvauksestasi, että pelaat Harvest Moon: Back to Naturea. Mäkin olen Harvest Moon-fani!! En ole tuota mainitsemaasi osaa pelannut, mutta useaa muuta osaa kyllä (HM N64, A wonderful life (Gamecube), HM DS Cute ja HM DS Island of Happiness) Oletko itse pelannut noita muita osia? Hyviä on melkein kaikki, suosittelen lämpimästi kokeilemaan, tosin siihen DS:n Island of Happinessiin mulla meni hermot kun viljelystä oli tehty niin pirun hankalaa verrattuna muihin osiin ^^; Mutta, loistava pelisarja kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Nicara, ihana kuulla sinusta! Nyt pitää ehdottamasti alkaa stalkkaamaan blogiasi.

  Ja on kiva kuulla, että sinäkin pelaat HM-pelejä, olen tuon Back to Naturen lisäksi pelannut tuota wonderful Life-peliä PS2:lle. Olen yrittäny myös pelata ensimmäisiä HM-pelejä, mutta en ole jaksanut pelata niitä :D

  Tuo HM 64 taitaa itse asiassa olla PS-ykköselle käännetty versio, ellen ihan väärässä ole.

  Mitsukia on ihana cossata, Full Moon on muutenkin suloinen sarja. Olen hyvin kiitollinen, etten tuottanut pettymystä sarjan faneille xD

  Oma tietokoneeni muutenin toimii nyt, ongelma on ilmeisesti näytön johdoissa. Eli ei sentään tarvitse heittää tällä vesilintua.

  VastaaPoista