maanantai 17. lokakuuta 2011

Happy Happy News! something about Japan..

Olen muodikkaasti myöhässä - syntymäpäiväni oli 25. syyskuuta, enkä sitä täällä ilmoittanut. Oman kannettavani poissaolo vaikeutti postauksia (koska päällä oli suunnaton ketutus), muttA!
Tapahtui ihme - oma kannettavani alkoi jälleen toimia! Pari viikkoa sitten siskoni oli käymässä poikaystävänsä kanssa (hän on hyvä tekniikan kanssa), tarkoitukseni oli kysyä, mikä kannettavaani vaivaa. Siinä sen sitten käynnistin ja hän sitten vähän tutki sitä, eikä sitten muuta.

Kannettavani oli siinä sitten päällä (ongelmana oli siis se, että kannettava meni päälle, mutta näyttö ei näkynyt) ja minä istuin vähän kauempana siitä, etten nähnyt näyttöä. Äitini istui näyttöni edessä (katsoen samalla tietokonetta) ja yhtäkkiä hän huutaa: "Nyt se näkyy!!" Minä en tajunnut mihin se liittyi, luulin, että se liittyi meidän telkkariin ja totesin jotain: "No, niinpä näkyy..?" Sitte tajusin, että äitini puhui kannettavastani! Halleluja! Parin viikon loma teki ilmeisesti kutaa sille. Aion hankkia erillisen näytön, että ei tarvitsisi jatkossa pelätä, milloin seuraavan kerran näyttö pettää.

Minulla on myös toinen ihana, ihana uutinen!
Olin tässä kaverini Millan kanssa puhunut siitä Japanin matkasta ja hän ehdotti, että ostaisi lentoliput (669€ menoo-paluu) Tokioon Stokkan Hulluilta Päiviltä - ja enhän voinut mitään muuta tehdä, kuin tarttua siihen tarjoukseen! Japani kutsuu 1.3.1012-16.3.2012!! Matkaamme varten perustimme ihka oman blogin sitä varten, joka sisältää ajatuksia ennen matkaa ja tietenkin matkalta! Sen löytää tästä linkistä.
Tämä on niin epätodellista.. Ja upeaa! Nyt pitää alkaa toden teolla suunnittelemaan matkakohteita!

Niin, tässä ajattelin, että voisin ehkä pitää jonkun pienen kilpailun, jonka voittaja saa jotain kivaa Japanista. Katsotaan vähän lähempämä maaliskuuta x3

1 kommentti:

  1. Wau, mahtavaa, olette Japanissa siis oivalliseen aikaan kirsikankukkiin nähden! Missäpäin Japania aiotte reissata? Olen itse ollut viikon Tokiossa ja viikon Kiotossa. Oli oikein mukava reissu. Jos tykkäät Ghibili-elokuvista, muista käydä Tokion Ghibili-museossa! Myös DisneySea:ta voin suositella, jos teemapuistot kiinnostaa.

    VastaaPoista