sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kylmää kyytiä - Desucon Frostbite osa 1

Nimensä mukainen con. Ainakin ulko-olosuhteiden mukaan. Toivottavasti kesän Desucon olisi Heat Wave. Haha.

Conia edeltävät pari viikkoa menivät stressin paukkuessa taustalla. Sillä vielä silloin molemmat pukuni olivat kesken ja eniten päänvaivaa aiheutti sunnuntain asuni liivi. Mutta ei mennä vielä sunnuntaihin, aloitetaan lauantaista - tai vaikka jo perjantaista, kun ihmisiä alkoi tulla luokseni. Koska asun noin 20 minuutin päästä Lahdesta Nastolassa ja kotoani on hyvät kulkuyhteydet Lahteen, tyypit alkoivat varailla jo hyvissä ajoin nukkumapaikkoja luotani.

Kimmy ja hänen siskonsa sekä Lily saapuivat perjantaina. Kimmy auttoi vielä lauantain pukuni kanssa (koska sailor-kaulusta on hankala laittaa kiinni yksin). Jossukin piipahti meillä, silitin hänen Izumi-cossinsa kauluspaidan ja liivin.
Kaikki alkoi olla mallillaan conia varten :)

---

Lauantai-aamulla aloitin valmistautumisen 7.30. Siis kävin suihkussa, meikkasin itseni, silitin vaatteet ja katsoin kaikki osat valmiiksi. Hieman paniikkia aiheutui siitä, kun Jossulle piti etsiä musta kravatti, joka onneksi löytyi heti, kun kaappiini katsoin.
Lauantai-aamulle aiheutui myös säätöä Jossun Desucon-lipusta, jonka ostimme hänelle huuto.netin kautta (hän ei halunnut mennä aikaisin jonottamaan), sekä kuljetusväärinkäsityksestä. (Anteeksi Jossu. Mulle pitää kaikki vääntää rautalangasta).
Mutta Desuconiin kuitenkin pääsimme. Lauantain asuni oli..

Strawberry Panic!-sarjan Remon Natsume.

ElyonToWendy ja teidän oma rillipöllönne (c) Kimmy