maanantai 29. heinäkuuta 2013

Blogiteksti ennen blogitekstejä

Moi! Sanotaan tähän alkuun, että huhhuh, mikä cossikesä on ollut, ainakin tähän mennessä! Taitavat nämä kesä-coneilut minun osaltani olla tässä ja pitää valmistautua jo syyskuun Traconiin (joka on pian!! Cosseja pitäs jo aloitella, ahahhaha).

Hieman on blogimerkintöjen tekoa jarrutellut kuvien muokkaaminen, koska niitä on tullut Desusta, yhdestä privaatista shootista Yumin ja Kimmyn kanssa sekä Animeconista aikamoinen määrä. Desun lauantain Soul Eater-kuvia vielä vähän aikaa odottelen, sitten ehkä kyseiseen coniin liittyvän conitekstin voisi luikauttaa. Tulossa on pienenlaiset blogipäivitykset Desuconista, Animeconista ja parista privaatista photoshootista, joista Yumi on tehnyt merkinnät aiemmin (kotistudio-photoshootti, Olette+Hayner). 

Toisaalta voisin myös tehdä samankaltaisen päivityksen, jonka tein maaliskuussa, nimi oli Vuoden 2012 cosplay-katsaus. Tekisin samantyyppisen postauksen liittyen tämän vuoden jo tehtyihin asuihin ja coneihin.

Olen kuitenkin eri paikkoihin jo livautellut kuvia, mutta niiden takaa olisi kiva kertoa asioita. Siksi tätä blogia edelleen silloin tällöin raapustelen. Aina välillä kuitenkin kirjoitusten tuottaminen takkuaa ja silloin on vain helpompi antaa kuvan puhua. Olen luonut Facebookiin oman cosplay-sivun, jonne latailen omia cosplay-kuvia ja kuulumisiani, etten nyt ihan eristäytyisi kuulumisten kirjoittelulta :D
Eli jos kiinnostaa kurkata, osoite on Ninnu Cosplay.

Nyt tähän loppuun, nauttikaapa tästä erittäin suuresta kuva-kollaasista, jossa Rikku huitoo ilmaa aseillaan. Rikku-cossini Final Fantasy X-2 syntyi Animeconiin vähän vaivihkaa, mutta olen iloinen, että sain toteutettua Rikkun, koska kauan olen kuitenkin tätä pukua miettinyt tekeväni. Aseetkin sain jollain ihmeen ihmeellä tehtyä. (Ninnu-laatuahan ne on, eli kaukaa katsottuna näyttää hyvältä...)
 
Kaikki kuvat (c) Kimmy

Tulevaa odotellen. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti