tiistai 11. kesäkuuta 2013

Desun puvut - ja ai taisin muuten käydä Tampere Kupliissa.

Moikkelis tänne bloggerin puolelle! Olen jälleen saanut keräiltyä ajatuksia tähän blogipostaukseen.

Viimeisin cosplay-tapahtuma oli Tampere Kuplii, joka oli jo maaliskuun loppupuolella. Pääsin majoittautumaan Millan kanssa hänen siskonsa luokse. Millan kanssa sitten meninkin viikonlopuksi tapahtumaan. Lauantaina 23.3 minut pystyi bongaamaan Xionina, ja sunnuntaina oli ihan oma itseni. En jaksanut enää sunnuntaina hillua peruukissa, piilareissa ja cossiasusteissa.

Pienen photoshootin pidimme ulkona. Kylmettymisvaaraa minulla ei ollut tällä kertaa :D Seuraavat kuvat ovat kaikki Millan ottamia. Kuvausympäristössä oli hieman Twilight Town:n näköä :3
 
Kävimme cosplay-kisan katsomassa, ja se oli ihan viihdyttävä. En ole aikaisemmin ollut katsomassa kisaa, joka olisi järjestetty elokuvateatterissa. Tuomareiden päätöksenteon aikana oli ovelaa näyttää elokuva-trailereita. Muutama trailer olisi riittänyt, meinasin nukahtaa, kun niitä trailereita vain tuli ja tuli...
Katsastimme myös yhden maskeeraus-luennon. Se oli hyvinkin mielenkiintoinen, sillä se sisälsi aika paljon kauhuun liittyvää maskeerausta. Osallistuinpa myös Anen järjestämään Harlem Shakeen. Hups.

Siinäpä lyhyesti Tampere Kupliista. Mutta nyt pälinää ennen Desu-hetkeä.


Desun päivät on nyt täynnä. Siis minulla on kaikille päiville puku JO TEHTYNÄ. Kirjatkaa tämä historiankirjoihin.
Perjantaille Ane sai minut houkutelluksi cossaamaan Project A-Kon C-Ko-nimistä tyttöä.


Punatukkainen A-Ko ja blondi C-Ko.
Anime OVA on sitä kultaista kasaria. Koulupuku on sentään helppo ja yksinkertainen. Ja viime viikonloppuna sen tehdä täräytin. Vekkihameen kanssa tuli taisteltua pitkään :,D

Kivasti se koulu kutsuu lomalla.

Peruukki ei ole se, jota tulen conissa käyttämään. Se vain auttoi havainnollistamaan tuota koristekukkaa :D

Valkoisen paidan löysin kaapistani (hihaa koristi Campbell's-logo. Sen sitten peitti raita). Sininen kangas on twilliä, punainen huivikangas on jotain kaapista löytämääni puuvillakangasta. Kukkaset ovat softista, valkoiset terälehdet on spraymaalattu, koska kitupiikki ei osta softista liian pieniin asioihin. Kivan näpsäkästi onnistui tämä asu.

----

Lauantaina olen jälleen Soul Eaterin Death The Kid. Ainoastaan sillä eroavaisuudella, että tällä kertaa peruukkini on oma. Musta peruukki on sama, jota käytin Xionilla. Tänään tuli spraymaalattua raidat ja ensi kertalaiseksi tämän suhteen voin todeta, että hyvin meni :)

Peilikuvajainen

Joonas pääsee taas lainailemaan minulle tavaroitaan :DD Ja hei, ilmeisesti molemmat Thompsonin siskokset ovat minulla tukena! Ja ryhmällä on muuten kokoa seitsemän ihmisen verran.
Mahti meininkiä luvassa taas.

Siteiden irrottamishetki. Ihan teippiä ja paperia vaan.

Iltabileisiin haluaisin vaihtaa pukua. Saatan ehkä vaihtaa perjantain koulupukuun.

---

Sunnuntaina ryhmäilen taas, sarja onkin tällä kertaa Kuroshitsuji. Hahmoni ei kuitenkaan ole niitä cossatuimpia, mutta cossattu on häntäkin. Olen siis Peter Noah's Arc Circus- osuudesta ja hengailen muiden sirkuslaisten kanssa. On Dollia, Beastiä ja Jokeria. Mm, Kimmy, Lily, Saara ovat tässä kokoonpanossa.

(c) Yamato Taichou. Minä liitelen Peterinä, Saara Wendynä.

Peteriä varten tein omistamastani vihreästä kankaasta pussihousut, joihin siirtokuvalla painatin tähtien kuvia. Osa onnistui ihan hyvin, toinen osa vähän kohtalaisemmin. Hieman otin vapauksia värien kanssa, hahmo kun esiiintyy vain mangassa ja väritetyt kuvat on harvassa.

Hattu on tehty softiksesta ja samasta kankaasta kuin housut. Kauluspaitani on suoraan kaapistani (köh-Shinji), toppi ja sukkahousut on ostettu. Peruukiksi päätyy näillä näkymin Roxasin laatu-peruukki.

Cossi oli tässä vaiheessa vielä vähän kesken. Kuvasta uupuu muokatut hihansuut, topin valkoiset reunat ja röyhelökaulus. Sukkahousujakin pitäisi vähän vielä muokkailla.

Päädyin ostamaan röyhelökauluksen, kun en hyvää ohjetta kauluksen tekoon löytänyt. Ehkä ensi kerralla sitten. Nyt voin tarkemmin tutkia tuon anatomiaa. Laatu on tässä aika... no, naamiaispukukamaa.


Niin, olen todellakin ajoissa. Sain kaverillekin viimeisteltyä puvun, jonka oli määrä jo viime vuonna valmistua ja sitten se piti Frostiin tehdä, mutta niin ei vain käynyt. No, onneksi nyt sentään se toteutui.

Desu se jolkottaa, Desu-viikkokin on käynnistynyt Desusään merkeissä. Toivottavasti se ei pahemmin menoa haittaa. Desuilemisiin! Odotan jo kovasti sitä!!1 kommentti:

  1. Ai se on nyt jo? :D hitsi jos ois tullut suunniteltua tälle viikonlopulle menoa Nastolaan, niin ois voinut tulla kummittelemaan ulkopuolelle :D
    wää, noi on nii hienoja!

    VastaaPoista