perjantai 10. joulukuuta 2010

Cosplay-vuosi 2010.

Nyt on aikamatkailut tehty ja voin siis keskittyä tämän vuotisiin cosseihin ja tuleviin projekteihin.

Darkness Riku (penkkarit & Desucon 2010, 2. päivä)

Tämän vuoden cossailut alkoivat osaltani jo helmikuussa penkkareiden merkeissä. Teemamme oli pahikset ja aluksi minulla ei ollut minkäänlaista aavistusta, keneksi pukeutuisin, kunnes sitten keksin sen: Darkness Rikuksi ensimmäisestä Kingdom Heartsista. Aloitin pukua tekemään 2009 joulukuussa, mutta en saanut sitä kokonaan valmiiksi penkkareihin, joten tein sen sitten valmiiksi Desuconiin.
Puku oli aika helppo tehdä, hommaani helpotti kovasti se, että pikkuveljeni vanha alusasu mahtui minulle ja minun tarvitsi vain liittää siihen vaaleansiniset, vaahtomuovista ja trikoosta tehdyt lihakset ja punamusta Heartless-sydän. "Hameosan" kangas oli jotain kiiltävää tekstiiliä, lisäksi siinä on kaksi vyötä ja muovailumassaa.
Panostin kuitenkin enemmän aseen tekoon. Tein ensimmäistä kertaa itse miekka-proppia ja siitä jäin positiivinen fiilis. Miekka on tehty vanhasta lattialastan varresta, pahvista ja muovailumassasta. Siitä tuli loppupeleissä ihan menettelevä.

Sanon 100% varmuudella, että tämä on ehkä kamalin cosplay-pukuni. Itse puvussa (ja aseessa) ei ole paljoa vikaa (siinä olisi voinut olla ehkä enemmän lihaksia), itse asiassa pidin kovasti puvun "hameesta" ja kengistä, mutta se PERUUKKI! Se pilasi ihan kaiken. Sen siitä saa, kun ostaa halpis-peruukin. Sydämeni itkee edelleen verta sen peruukin takia... Kyllä se peruukki vielä penkkareissa menetteli, mutta olisi kyllä pitänyt ostaa uusi peruukki conia varten. Mutta no can do, se on nyt historiaa. Tätä puku tuskin tulen ottamaan uudestaan esiin, ainakaan tämänlaisena.

Ei oo kovin "pahis" ilme.(c) Anu Snellman

Siskoni pelastaa kuvan upeana Pahattarena. (c) Virpi Ruhanen


Mitsuki Koyama (Vuosaari-photoshoot 2010)

Tämän vuoden maaliskuussa järjestettiin photoshoot Vuosaaressa, jossa cossasin Mitsukia pinkissa mekossa ja rullakebab-peruukissa... Miki otti minusta aivan järjettömän ihania kuvia, joita hän muokkasikin. <3<3<3
Olen varmaan jo kiittänyt häntä tarpeeksi, mutta haluan kiittää lisää, sillä hän teki aivan uskomattoman upeaa työtä! Aah! Tässä vähän herkkuja!

(c) Miki/Gokuran

(c) Miki/Gokuran

(c) Miki/Gokuran

(c) Miki/Gokuran

Miki teki ihanan muokkauksen <3 (c)Miki/GokuranKyoko Tokiwa (Desucon 2010, 1. päivä)


Desuconia varten FMP!-ryhmämme päätti tehdä kolmannen tulemisen ja mikä sopikaan kesään paremmin kuin kesäuniformut! Teetetimme tytöille (Kaname, Tessa & Kyoko) ompelijallamme uniformujen yläosat, sillä halusimme niistä yhdenmukaiset ja oikeaoppisesti tehdyt. Koska Tessa-cossaajalla ei ollut vielä hametta eikä rusettia, sentään ne teimme hänelle porukassa. Ostin uudet kengät Kyokolle, edelliset olin ostanut kirpputorilta, mutta halusimme, että Tessalla ja Kyokolla olisi samanlaiset kengät. Kengät olivat kyllä hivenen hintavat cossikengiksi.. Ja vähän liian isotkin minulle! xD
Ja aivan! Tein Kyokolle vielä uudet rusetit hiuksiin, sillä löysin aivan täydellistä kangasta!

(c) Veera Kontiokari


 Ollaan ihania! <3 Siskoni Rigetzu Kaname Chidorina, Pikoneko Sousuke Sagarana ja Yumenale Teletha 'Tessa' Testarossana.

(c) Sora-siu

(c) Veera Kontiokari
Tässä kuvassa mukana Kimmy Magnet-Mikuna ja Ichiru Roxas-cossissani. <3

 

Ferio (Photoshoot & Tracon V, päivä 1.)

Uusin tänä vuonna Ferion ja olen paljon tyytyväisempi tämän vuoden kuviini. Olin ottanut opikseni eyeliner-käytöstä ja osasin tehdä paremman meikin pojalle.
Tässä on Vlipin ottamia kuvia privaatista photoshootista, jossa minulla ei vielä ollut piilareita (Sain ne Traconia varten), mutta näistäkin tykkään hyvin paljon ;)

Onnom omena (c) Vlip

Oli pakko toteuttaa tämä idea xD (c) Vlip

(c) Vlip

Korkkarit xD (c) Vlip


Ja sitten vähän kuvia Traconista, jossa cossasin ensimmäisena päivänä Feriota ja seuraavana Alphonsea.
Oli ihanaa, kun pääsimme jälleen Mikin kanssa kuvailemaan ja suoraan sanottuna nämä kuvat hemmottelevat silmiäni aivan liikaa *___* KIITOS JÄLLEEN, MIKI! <3 Käykääpä muuten hänen blogissaan, jonka url löytyy hänen ottamiensa kuvien alapuolelta.

En usko, että tämä henkilö olen minä... (c) Miki

FuuxFerio <3 Ichiru on Fuu (c) Miki

<3<3 (kuvaa on hieman pienennetty alk.peräisestä) Ichiru jälleen Fuuna (c) Miki

Ja sitten virallinen Tracon-kuvauspalvelun kuva. Pidän enemmän tästä kuvasta kuin yksilökuvastani. <3
Ichiru taas omana Fuunani <3 (c) Tuoman Puikkonen

Revin kyllä paljon hupia keltaisista piilareistani. Oli erittäin Twilight-olo.. xD
Nuo kenkäni ovat kyllä aina ihana naurunaihe. Ne ovat alunperin mustat platformit, joiden avulla halusin saada pituutta Feriolle.  Jalkani ovat turbot xDAlphonse Elric (Tracon V, 2. päivä & Ichirun synttärit)

Uusin Alphonsenkin tänä vuonna, siitä syystä, että Ichiru pystyi viimeinkin cossaamaan Ediä. Yay! n__n
Edelleen minua vaivaa se, että sekoitun hyvin helposti Ediin..
Sen verran Alphonsea uudistin, että tein uuden mustan takin hänelle. Ja myös Ichirulle.
Omalla tukalla vielä mennään. Ehkä tulevaisuutta ajatellen pitäisi kuitenkin hankkia peruukki..

Be coooooooool (c) Miika Ojamo

:D:D (c) Miika Ojamo

Pakollinen lähikuva (c) Miika Ojamo

Ja vielä kuvat Ichirun synttäreiltä. Aika paljon kuvia itse asiassa.
Privaatit photoshootit kun ovat vaan niin <3

(c) Kimmy

(c) Kimmy

(c) Kimmy

FUuuusiooon...!! (c) Kimmy

(c) Kimmy

Toivottavasti kukaan ei säikähtänyt tätä isoa pentagrammia photoshoottimme jälkeen.. xD (c) Rigetzu

(c) Kimmy

Bishejä heinäpellossa. Mmm... (c) Kimmy
Rikku (Meuwcon 03)

Ja nyt, viimeisin ilon aiheeni. Olen siis todella ylpeä itsestäni. Puku on tasooni nähden suht hyvin tehty (tämän puvun yhteydessä oivalsin softiksen hyödyt - ja myös heikkoudet). Ompelin ensimmäistä kertaa shortsit ja hihattoman paidan tekonahasta.
Voisin jaaritella tästä puvusta ummet ja lammet, sillä pidin kovasti tämän tekemisestä. Sain koko asun tehtyä kolmessa viikossa ja se on henkilökohtainen ennätykseni. Puku oli kyllä suht helppo tehdä, ainoa ongelma oli löytää oikeanväristä kangasta hihattomaan paitaan (jota tulen tod.näk. parantelemaan). Paidan solkien kohdalla kävi tuuri, sillä leikkasin sen vanhoista pitkävartisistä talvikengistäni, jotka hyödynsin itse kenkien tekoon. Uhrasin veljeni uimalasit lasien tekoon ja vyön ostin MicMacista. Se oli alunperin neonoranssi, mutta maalasin sen neutraalimman oranssiksi ja keltaiseksi.
Käväisin siis Ruotsissa asti debytoimassa Rikkuni, Meuwcon 03:ssa. Matkaseuranani oli KimmyToNipsu, Saana ja Linda.
KimmyToNipsulla oli mukana Madam Red ja Lulu-cossinsa, Lindalla FMA-animen Ed (Stålstumpen!) ja ihan törkeeeeen hieno automail + leffa-Ed ja Saanalla Olivia Armstrong. Ja kaikista otettiin ihan kiitettävästi kuvia. I'm glad :)
Ja taisinpa olla siellä ainoa FFX-Rikku. (olisittepa nähneet, siellä oli mies-Tidus, joka näytti takaapäin ihan hyvältä, mutta edestä... ohmygod. ja ne RINTAKARVAT!)

Mutta tässä siis kuvatuksia:
Uusia hahmoja en ole Rikkun jälkeen cossaillut, mutta voisinpa pian listailla tulevia pukujani. <3

Upea tiilisenä *__* (c) Kimmy

Parkour? (c) Kimmy

Pakollinen lähikuva osa 2 (c) Kimmy

(c) Kimmy

Rikkulla on täitä päässä. (c) Linda

Lulu-sama on niin ihQ!

Pitkä ja pätkä (c) Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti