tiistai 14. joulukuuta 2010

Unelmat jos totta ois vol 1

Tuntuu siltä kuin joka päivä päähäni pulpahtaisi ajatus uudesta hahmosta, jota voisin cossia. Unelmoin ihan liikaa ja haluaisin tehdä kaikki unelmani todeksi. Tiedän vastauksen jo tähän ongelmaan: En todellakaan pysty toteuttamaan kaikkia unelmia ajan, rahan ja materiaalin puutteiden vuoksi.

Haluaisin tässä seuraavaksi hieman esitellä unelmiani ja toivoisin kommentteja niihin. Nämä hahmot eivät ole missään top-järjestyksessä.
Olisiko joku halukas cossaamaan jotain kyseistä sarjaa tai hahmoja kanssani? Olen tykästynyt ryhmäcosplayhin kovin.

  •  Aku Ankka, Kingdom Hearts- pelisarjasta
(c) Disney + Square-enix


 Miksi Aku Ankka?
- Aku on monien tuntema ja rakastama (allekirjoittanut) sarjakuvahahamo jo ennen Kingdom Hearts- pelisarjojen ilmestymistä. Hän on sopivassa suhteessa äkkipikäinen ja vastuuntuntoinen hahmo, joka vetoaa kaikenikäisiin siksi, koska on ankka, jossa esiintyy inhimillisiä piirteitä.
Mutta, haluni pukeutua Akuksi on juuri Kingdom Hearts- pelisarjan ansiota. Vanhan (Disneyn) ja uuden (Square-enix) yhdistyminen isommaksi kokonaisuudeksi on mielestäny hieno juttu ja Disneyn hahmot Square-enixin pelissä herättävätkin esiin muistoja ja samalla luovat uusia.
Lisäksi Akun cosplay-esiintyvyys on minimaalista, ainakin täällä Suomessa. Haluaisin tuoda kunniaa tälle kuolemattomalle hahmolle :)
Plus: Olen hieman keskivertoa pienempi ihminen, joten sopisin pituuteni puolesta erinomaisesti Akulle, hänhän on Soraa vähän pienempi. Ja osaan myös tehdä ankka-ääntelyitä (puheen tuottaminen tuottaa vielä hankaluuksia)! Muistakaa pyytää minulta ääninäyte, kun tapaamme.. :)


  • Fuu Houoji, Magic Knight Rayearth- sarjasta
Magic Knight Rayearth (c) CLAMP

Miksi Fuu?
- Olen rakastanut Taikasotureita jo vuodesta 2002 ja jo alkuvaiheista Fuusta tuli lempihahmoni. No, pakkohan siitä oli tykätä, kun se vei mun Ferion.. Hahahah..!
Fuu on kolmikosta rauhanomaisin ja fiksuin sekä hän osaa katsoa asioita eri näkökulmista. Hän on myös hyvin kaino ja häveliäs tunteidensä suhteen. Minusta on ihana seurata hänen ja Ferion romanssia, kun molemmat ovat ihan eri maailmoista :DD
En oikein osaa päättää, minkä puvun tekisin, jos olisin Fuuta cossaamassa. Vuonna 2006 ostin kankaat hänen Magic Knight- pukuaan varten, mutta en ole kuitenkaan toteuttanut sitä. Pidän kovasti siitä puvusta, mutta myös hänen koulupukunsa (+ haarniska) houkuttelee. Minä kun rakastan uniformuja <3
Plus: Tietäisin yhdet oivalliset silmälasit Fuuta varten xDD (kts. ed. blogiviestit)  • Popuri, Harvest Moon- pelisarjasta
Kyllä, se on minun piirtämäni xD Mutta tästä toivon mukaan näkyy selkeästi hänen vaatteensa. Popuri (c) Natsume Inc.
  
Miksi Popuri?
- Harvest Moon- pelisarja vei minut mennessään vuonna 2006 ja silloin kihlasin ensimmäisen kerran Popurin. .. Miksi tämä kuulostaa oudolta? .. Anyway, ihastuin Popurin iloisiin väreihin, pinkkeihin hiuksiin, mustaan myötäilevään korsettiin ja punaiseen hameeseen. Lisäksi kun hän punastuu *blushblushblush* ja kutsuu "Darling" *uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah<3<3<3<3*... se on ihanaa. Mutta ehkä se tekee hänestä myös sen tyypillisen animetytön.. No, minut hän saa aina pikkusormensa ympärille.
Lisäksi Popurin avulla toisin HM-sarjan myös Suomen cosplay-kentille, sillä en ole itse ainakaan nähnyt ollenkaan HM-cossaajia.
Plus: Minulla on oma kasivhuone. Tämä on totta.To be continued...

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti