lauantai 11. kesäkuuta 2011

Mites ois taas yks tosi turha blogimerkintä, nee?

Jos en kunnioittaisi itseäni ja kurkkuani yhtään enempää, laulaisin kurkkuni rikki ja ääneni kuulumattomaksi. Ja kaikki tämä vain yhden sivuston takia!
Ja sehän on Karaokeparty.com. Ilmainen, Singstarin tapainen online-karaokesivu. Olen melkein jo viikon sitä luukuttanut ja sen kyllä huomaa kurkussa! Ehkä pitäisi pitää välipäiviä laulannassa.. Sivun saa suomen kielen lisäksi myös englanniksi och också på svenska!

Siis jos jollekin Singstar ei ole tuttu, niin kyseessä on siis laulupeli, jossa pitää laulaa mahdollisimman hyvin oikeita säveliä. Kuvaruudulla kulkee jana, joka näyttää sanat ja sävelien korkeuserot.
Karaokeparty.com -sivustolla on mahdollisuus osallistua taisteluihin, jossa siis taistellaan muita online-pelaajia vastaan siitä, kuka saa parhaimmat pisteet laulusta. Ja tähän hommaahaan tarvitaan siis toimiva mikrofoni, joka on kiinni koneessa (joko usb- tai muu mikrofoni, myös sisäänrakennettukin käy.)
Itse tykkään myös toiminnosta, jolla voi äänittää omat laulunsa. Ja voin myös jakaa ne maailmalle, haha...

Biisejä sivulla on laidasta laitaan, kuten Lady Gagaa, Queenia, High School Musical- biisejä, Green Dayta, Eminemia, Rihannaa.. Myös suomalaisiakin biisejä löytyy, kuten Nylon Beatia, Don Huonoja, Paula Koivuniemeä, Happoradiota..
Kaikki biisit eivät ole kuitenkaan avoinna kaikille. Saadakseen kaikki kappaleet käyttöönsä pitää tilata Tähti-paketti.
Mutta ainakin minä olen pärjännyt normaalina käyttäjänä tähän asti! :D:D

Oho, aika moista mainostusta tää blogin eka osa on ollut! xDD Anteeksi!
Voisin vielä vähän hehkuttaa (okei okei, hehkuttaa on vähän liian voimakas sana..) yhdestä mangasarjasta, johon pari päivää sitten törmäsin. Kyseessä oli (ainakin minun) sydämen sulattava shonen-ai -sarja Yume Musubi, Koi Musubi (tekijä Yaya Sakuragi). Tämä on aika perinteinen lajityypin edustaja, sillä sarjasta löytyy se mahdottoman söpö ja naiivi uke-poika sekä mies-tsundere, loistava esimerkki semestä. Suurilta tunteilta ei voi välttyä, mutta onneksi tässä ei sentään hypi chibejä.
Sarja kertoo Ao-nimisestä lukiolaispojasta, joka yksi yö näkee tunteita herättävän unen tuttavastaan Ryoumeista, joka on shinto-pappi. Poika ei häpeile kertoa tästä kaikille, joten noloja tilanteita tietenki syntyy. Ryoumei ei ole kuitenkaan yhtä ilahtunut pojan suuntauksesta, vaikka hän onkin tuntenut Aon jo kymmenen vuotta. Sarja seuraa sitä, kuinka Ao yrittää saada yksipuolisille tunteilleen vastakaikua. Mutta teinit, nehän ne viirilejä onkin!
Huom. Sarja sisältää lievää kanssakäymistä. Mutta se on sellasta romanttista, you know. Ja sopii niille, jotka tykkää shounen-ai/yaoista.

Yes, nyt mä pääsin kertomaan siitäkin :D Oon nyt tässä pariin kertaan sen lukenut ja mietin, että pitäskö ladata sarjasta tullut Drama Cd. Onko jollain kokemusta niistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti