tiistai 7. kesäkuuta 2011

Those eyes

Kello on 23.22, huomenna on herätys 6.30 ja minä vielä aion raapustaa yhden blogitekstin. Koska se on kivaa. Ainakin näin yöstä.

Olin huojentunut, kun eilen kokeilin lähes vuosi sitten ostamiani piilolinssejä ja ne onneksi olivat ilmeisesti vielä käyttökelpoiset (uskon, että näitä linssejä voi käyttää vuoden..). Olin vain kerran käyttänyt niitä viime vuonna, joten en raaskinut heittää niitä pois. Hankin kuitenkin uuden nesteen niitä varten.
Linssit olivat ah-niin-ihanat "Twilight" piilarini, eli oranssiruskeat piilarit Feriolle Desuconia varten. (olenko jo kertonut, että Desussa on pienimuotoinen MKR-ryhmä. <3)

Näytän vähän karmivalta..
Näissä piilareissa yksi huono puoli on se, että ne liikkuvat ihan hirmuisesti silmissäni. Jos en vähään aikaan räpäytä silmää, ne paljastavat ärsyttävän määrän oikeaa iiristäni..

------
Päätin eilen laittaa itseni oikein hienoksi - eli kokeilla jonkinmoista meikkiä Feriolle, kun sain laitettua molemmat piilarit (pehmeät väripiilarit on mielestäni yllättävän hankalat laittaa - mutta äärimmäisen helpot ottaa pois!)
Ta-dah. Lopputulos.
Jännää, miten piilaritkin voi vaikuttaa niin paljon ulkonäköön. Ruskeat/rusehtavat silmät ovat mielestäni aika miehiset.
- Arvet työstin niillä aikaisemmin mainitsemilla kasvoväreillä, väreillä musta, punainen ja keltainen. Lisäksi vahvistettu ruskealla tussi-eyelinerillä. Lopputulos ei ole paha, sillä haluan pitää arvet hieman animoidun näköisinä.
- Kulmakarvat on myöskin tehty kasvoväreillä ja lisäksi yritin varjostaa kasvojani ohimoiden, poskien ja nenän kohdilta. Huuliani yritin vaalentaa meikkivoiteella, mutta se tosiaan kuivattaa huuliani. Yritin jotain sählätä Rimmelin Nude Pink- huulipunan kanssa (kiiltävä nude-puna tappaa yllättävän hyvin miehisyyden..). En halua, että huuleni näyttävät kuivilta korpuilta >__<
- Silmieni yläluomien reunoja rajasin ruskealla eyelinerillä, sillä se rauhoittaa katseen. Viimeistelin silmät vielä ripsivärillä, mutta en käyttänyt taivutinta.

Pukua pitää vielä vähän parannella, sillä sen mustat kolmiot ovat viime Traconin jälkeen vähän heikossa hapessa.. Lisäksi housut pitää silittää. Ja ai niin! Pitää vielä hommata mustat säärituet (erkkaa laitan vain silloin, kun ei ole muita vaihtoehtoja. Heh.)
En usko, että aion enää tässä vaiheessa tehdä miekkaa, vaikka kyllä haluaisinkin. Työt ja muut kiireet syövät vähän aikaani D:

Kello on 23.41. Eiköhän tää blogi ollu tässä. Öitä.

3 kommenttia:

 1. Ootko kokeillut pistää huulirasvaa tuon meikkivoiteen alle? Sen pitäisi ehkäistä korppuuntumista jonkin verran. :3

  VastaaPoista
 2. Olen yrittänyt ja huomannut sen, että ainakin mun huulirasva muodostaa huulien sisäpinnalle sellaisen valkoisen "rajauksen". Sekään ei oo kovin miellyttävää xD

  Ehkä pitäs ostaa suosiolla mattapintainen nudehuulipuna :D

  VastaaPoista
 3. minä omistan mattapintaisen nude huulipunan >:D jota en oo ikinä käyttänyt yhtään mihinkään :O Ihan vain näitä kommentteja hieman stalkkaillessa tuli mieleen, you know ;D

  VastaaPoista