tiistai 21. kesäkuuta 2011

Viikonloput ovat liian lyhyitä ;__; Eli Desucon 2011

Niin se Desucon ihan porhalsi ohi. ... Perinteinen conin jälkeinen alakulo on taas vähän päällä. Mutta onneksi ensi kuussa on Animecon.. Ja elokuussa NärCon. Ja syyskuussa Tracon. En ihan ehdi kyllästyä normaaliin elämään.

Lauantaina desuilin Ferioa Magic Knight Rayearth-sarjasta. Vielä lauantai-aamuna teen siskon WonderWoman-pukua loppuun ja kauhistuksekseni huomaan, että olen kadottanut kengänpäälliset. No, onneksi samaista kangasta oli vielä jäljellä, joten hurautan ompelukoneella uudet tilalle.
Conipaikalle pääsimme mukavasti kahdella autolla, kun Kimmy oli tullut Lily mukanaan autolla, kuten myös siskon poikaystävä. On muuten onnekasta asua 20 minuutin päästä Lahdesta naapurikunnassa! w00t.
Haimme ystäväni Jossun kanssa Millan rautatieasemalta, jotta raukan ei olisi tarvinnut kävellä sieltä asti Sibbetalolle.
Autoin myös Jossua hänen prinsessa Jasmine-pukunsa kanssa. Se hiuslisäke oli niin hankala tapaus..

Pakko on muuten heittää tähän väliin edellisvuosien kuvia..

Ferion puku on siis jo vuodelta 2009. Ja njoo, siltä se näyttääkin..

Sain ottaa lauantaina osaa ihanaan MKR-ryhmään. <3 Kävimme otattamassa yhteiskuvan kuvauspalvelussa ja illalla pidimme vielä pienen photoshootin. Oii, mukana oli Autozan-Hikaru, Chizeta-Umi, Tatra ja Tarta (!!), Presea ja prinsessa Emeraude. Lisäksi alueella liikkui vielä koulupuku-Hikaru ja Fuu!! <3

Hihi. Hihihi <3
Tästä Desusta teki hieman poikkeavan myös se, että risteilin kolmen porukan välillä. Se oli hengästyttävää ja ikävää, kun en omasta mielestäni jakanut kaikille ihan tasapuolisesti huomiota. Feidari mikä feidari. by TeamElricin Linda.
Coni meni tänäkin vuonna aika paljon hengaillessa ja tuttuja moikkaillessa (mua niin nolottaa, etten tunnistanu ihan kaikkia, jotka mulle moikkas...). Lauantaina menin kuitenkin katsomaan EuroCosplay-kisaa ja cosplaynäytöstä. Voi herramunjee, miten upeaa se oli! Ihan itsekin teki mieli alkaa tehdä jotain esitystä. Aika näyttää senkin sitten..

Olipahan muuten yllätys, kun kotona huomasin, että silitysrauta oli jäänyt päälle.. Onneksi se ei kuitenkaan ollut mitään vasten ja tehot olivat suht matalalla. Jotain voi aina näköjään tapahtua.
Emme menneet siskoni eikä hänen poikaystävänsä kanssa iltabileisiin, vaan jäimme meille palautumaan lauantaipäivän rankkuudesta. Saldo: minulla hieno mustelma kyljessä ja siskolla jaloissa 4 rakkulaa.

Viel random: Kiitos niille, jotka vielä muistavat Magic Knight Rayearth-sarjan. Ei ole helppoa cossata vanhoja retro-sarjoja massavirtasarjojen joukossa.


Sunnuntaina oli paljon helmpompaa, kun ei tarvinnut juosta kolmen eri ryhmän välillä. Olin siis Alphonse Elric FMA-leffasta ja tällaisia kuvia saatiin sunnuntailta.

"Vakavana naama, niin kuin laiska laama..." (c) Jossu

Veli on vainaa. (c) Jossu

Jotain söpistelyä. (c) Jossu

Tukka hyvin, kaikki muu huonosti (c) Jossu

Yleisön pyynnöstä.. Kun kamera on liikettä nopeampi (c) Jossu

Kukkuu (c) Jossu
Elikkäs ystäväni Jossu napsi aika tiuhaan näitä kuvia, ja tässä ei tosiaankaan ollut vielä kaikki. En ole jaksanut muokata enempää. Jahka olen taas ehtinyt muokkailla kuvia, saatte olla varma, että näette ne täällä.

Ööä, sunnuntai meni aika pitkälti ulkona hengaillessa. Kävin ottamassa Millan pyynnöstä kuvia suurehkosta One Piece -ryhmä, jossa hän oli mukana. Ja sekoiltua tuli myös:Että hei vaan kaikki villit ja vapaat sinkkumiehet ;) Ottakkee yhteyttä!
Nii, taisi unohtua sanoa tuossa videossa, että olen nainen. En tiedä, onko se niin selkeää siinä. heha.

Myös sunnuntaina kävimme perinteisest kuvauspalvelussa otattamassa kuvia yhdessä ja erikseen (niistä myöhemmin) ja hetken mielijohteesta osallistuin Lilyn ja siskoni kanssa Välähdys-poseerauskilpailuun. Miten poseerasimme, siitä lisää myöhemmin..

Ää, mieleni on tyhjä. Kiitos kaikille kuvaajille, ja tutuille, ja kiitos niille, jotka järjestivät Desuconin. Ensi vuonna uudestaan!

3 kommenttia:

  1. Feidari saa tuntea omassa nahassaan miltä tuntuu tulla feidatuksi sitten myöhemmin kesällä >:D

    VastaaPoista
  2. Voi Ninnu sua. Nyt ei saa enää feidata :D

    VastaaPoista
  3. Haa bongasin ton Laurin(grr. sanoiko se Lauri?) sillon kun kävin teitä moikkaa ja sit vielä sunnuntaina samasta junasta, ja Riihimäen rautatieasemalta vielä :D

    VastaaPoista