perjantai 22. heinäkuuta 2011

Animecon 2011 - Derping all the weekend

Aloitin matkani kohti Turkua ja Animeconia jo torstaina, kun lähdin jälleen Kimmyn luokse. Ja voitteko uskoa, mitään cossin kannalta (tai muunkaan) oleellista ei jäänyt kotiin! Sain kaiken mahdutettua yhteen isoon pyörillä liikkuvaan laukkuun. Mukana roudasin myös makuupussia ja -alustaa. (nillää nukkuu pari yötä ihan kelvollisesti..)
Perjantaina alkoi matkamme kohti Turkua. Otin perjantaina jonkinmoista videokuvaa ja vähän matskua on myös lauantailta ja sunnuntailta. Kamerani muisti täyttyi ja akku kuoli lauantaina, joten kuvasin pari kämäistä videota kännykällä. Nauttikaa niistä sillä välin, kun ette jaksa lukea tekstiä. Toivottavasti sitä ei tule liikaa, tuppaan höpöttämään aika paljon, jos sille päälle satun.


Perjantaina conissa oli ihan mukavasti porukkaa, tosin ei niin paljon kuin lauantaina ja sunnuntaina. Ensimmäinen asia, jota heti oudoksuin oli conipaikan hajauttaminen kolmeen rakennukseen. Myyntipöydätkin oli ripoteltu neljään eri paikaan ja itse en olisi edes osannut käydä S-Osiksella (kuin olisi tropiikissa ollut... too hot.), ellei joku olisi siitä maininnut. Yliopiston tiloissa ei saanut kuulemma harjoittaa kauppaa, joten se sitten aiheutti tämän..
Ostin Fantasiapelien valikoimasta Legend of Zelda: Ocarina of Time- mangan molemmat osat. OOOAAH, LINK, YOU'RE SO HOT.

Perjantaina olin pukeutunut Full Metal Panic? Fumoffun! jakson 6 ensimmäisen osan Kyokoksi, jolla oli Pony-miehen laittama ponihäntä! (köh, miten niin halusin päästä vähemmällä..)

Ajoitukseni oli pielessä, sillä lauantaina ja sunnuntaina conissa oli Kaname Chidori. Ja oli muuten joku tyyppi varustautunut hevosmaskilla! 

Seurueeni oli ihanampaakin ihanampi. Ane-ue ja hänen ystävänsä Mari-Anne ja Aino olivat pukeutuneet Kuroshitsuji-sarjan Ciel in Wonderlandin Undertakeriksi, Cieliksi ja Sebastianiksi. Kimmy oli taas pukeutunut Ar tonelico II: Melody of Metafalica -pelin Cloche Leythal Pastaliaksi. Välillä hieman nauratti, kun päädyimme Kimmyn kanssa yhteiskuviin Kuro-ryhmäläisten kabssa. (koska olimmehan melkein samasta sarjasta..)
Sain muuten itseni solmittua taas ryhmäcosplayhin. Mutta hyvien tyyppien kanssa hyvään sarjaan, tietty.

Elizabethin oikeanpuolimmainen puku saattaa olla taitotasolleni sopivampi. Kyseiset puvut ovat Ciel in Wonderland-OVA-jaksoista.


Pientä photoshoottia pidimme conialueella. Sieltä kun löytyi tällainen pieni nurkkaus :)

Poni-miehen hyökkäyksen uhrit eivät koskaan ole entisellään... (c) Kimmy

Hiukset hulmuaaa (c) Kimmy

Tykkäätteks mun (feikki)kynsistä? Ne kyllä häiritsi mun eloa.. (c) Kimmy

8D (c) Kimmy


Kun perjantai oli pulkassa, siirryimme kohti Aurajoen koulua, jossa oli yhteismajoitus. Salissa oli hyvin tilaa, ilmanvaihto toimi ja yöllä oli suht hiljaista.

Lauantai-aamuna klo 8 aloin valmistautua cossin laittoon. Tyttöjen pukkarissa oli ilokseni paljon tilaa tälläytyä, peilejä oli tosin vain yksi. Mutta onnistuin laittamaan itseni kuntoon minipeilin avulla.
Olen nykyään niin hurahtanut irtoripsiin ja kehittynyt niiden laittamisessa, että taidan tästedes käyttää niitä enemmän. Tampere Kuplii kämmäys on jo historiaa.

Lauantaina patsastelin Full Moon wo Sagashiten Mitsukina ja keräsin aika paljonkin kuvauspyyntöjä. Hienoa, että FMWS ei jää uusien sarjojen jalkoihin! Yhtään Takutoa ja Merokoa (ynnä muita) ei tosin näkynyt ja sekös sitten vähän harmitti.

Mitsuki feat Hikari (Millamon) (c) Pertti Nykänen

Jos voisin vielä yhtään söpömpi olla (c) Juha "Laggy" Isaksson
Lauantaina kävimme porukalla katsomassa Deittiohjelman ja Kimmyn kanssa menimme tsekkaamaan Sotien ja rauhojen aika -Hetalia-esityksen, joka muuten oli hyvä. Ei mitään sellaista ihqihq-Hetalia-huumoria vaan dramaattista tarinankerrontaa kuohuvasta 1900-luvusta. Eturivin paikat *thumbs up*.

Muuten lauantai meni derppaillessa, jalkahieronnan ohessa (siis minä annoin sitä hierontaa) ja tuttuja moikkaillessa. Ja herranjestas sitä nälänmäärää toisen conipäivän jälkeen! Halusimme Kimmyn ja Mari-Annen kanssa pizzaa, joten olihan se Kotipizza etsittävä. Arvatkaa, alkoiko etsintä entsin väärästä suunnasta.. Mutta Kimmyn intuitio ohjasi jälleen oikeaan osoitteeseen! Pohdimme Kimmyn kanssa pitkään sitä, mennäkö alkomahooli-iltabileisiin vai ei. Mutta kun Mari-Anne oli alaikäinen, päädyimme siihen, että menemme alkoholittomiin iltabileisiin. Tunnelma oli hyvä, FFFightia oli ihan kiva seurata (minusta siellä oli vähän tylsää..). Lähdimme kuitenkin ennen yhtätoista pois.

Ja meidän oma pieni Ciel ja Zombinaiset-photoshoottimme alkoi Aurajoen koulun liikuntasalin alakerran käytävillä...
Creepy tunnelma on creepy.
Lisää kuvia myöhemmin.. Bwa ha ha. Toivottavasti.

Sunnuntai meni normisti: taas sitä hengailua, derppailua, päätöntä juttelua ja pakolliset Pocky-ostokset + lisää jalkahieronnan antoa. Cossasin sunnuntainakin Mitsukia: tosin "Full Moonina" eli blondissa peruukissa ja samassa pinkissä mekossa. Peruukkikin on jo melkein kolmen vuoden takaa O__O

Kilpailija nro 21 (c) Kimmy

Ja oh! Meinasi käydä köpelösti, kun päätin lähteä Lahteen junalla. Saavumme autolla juna-asemalle paria minuuttia vaille kuusi ja junani lähti kuudelta. Menin äkkiä ostamaan asemalta lippua, kun kauhukseni huomasin, että lipunmyynnissä oli kamala jono. Jononumeroni oli 050 ja jono meni vasta kahdessakymmenessä.. Mutta onneksi, onneksi pari tuttua oli numerollla 21 ja pääsin onnekseni heidän vuorollaan ostamaan itselleni lipun! Ja ehdin juuri Lahden junaani ennen kuin se lähti. Phew!

Sellaiset oli Animecon-terveiseni. Vielä muutama helmi loppuun:
"Mä annan sun nuolla jotain kivaa." By Kimmy. Vähän alkoi pelottaa, jos tulevaisuudessa aiotaan crossia Aloisia ja Claudea.
"Everybody derp now."

Ja haha, Multa kysyttiin myyntipöydillä, että oonko joku/eräs bloginpitäjä. Kerroin olevani jonkunmoinen, mutta uskon, että tyyppi erehtyi luulemaan toiseksi.
.. Mutta, oiskohan se kuitenkin joskus törmänny mun blogiin? 8D

Vielä viimoset videotervehdykset junasta.

2 kommenttia:

  1. Tee toi vasemman puoleinen, se on niiiiiin paljon söpömpi :3 ja tekemällä oppii ;D

    ja kannattaa sitten varoa jos ja kun tulee clauden ja aloisin crossaus vuoroon :'D

    VastaaPoista
  2. http://alice-in-passionland.blogspot.com/2011/07/once-again-i-got-tagged-glimpse-to.html

    you got tagged~ :D

    VastaaPoista