sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sinne jää NärCon - mutta ei se tekeminen siihen lopu

En tänä vuonna lähdekään NärConiin Ruotsiin, vaikka olin jo lipun ostanut sinne.
Kuljetusasiat ja muut syyt aiheuttivat homman peruuntumisen.
Kyllähän nyt vähän ketuttaa, kun olin koko viime viikon ahkeroinut Henrietan puvun parissa. Mutta se todellisuus on kuitenkin bitch. Ja henk.koht. asiat menee kuitenkin hauskanpidon edelle.

Asu ei todellakaan ole vielä valmis! Rypytykset ovat vielä vähän päin mäntyä ja aion uusia ne.


Look at these goodies! <3
Henrietta on melkein valmis. Aion tehdä Henrietalle vannealushameen, jotta punainen hame saa pöyhkeyttä. Aion kiinnittää alushameen alaosaan valkoisen rypytetyn kankaan. Näin ikään:

Sorruin valitettavasti ostamaan Henrietan peruukin ihan Suomesta.. Se on suurinpiirtein saman mallinen ja värinen, joten.. Se oli hyväksi kukkarolle.
Ja ette usko: Peruukki on samaa mallia kuin on Ferion peruukkini.

Ferion peruukki on käyny läpi hiustenleikkuun ja pesun. On siihen läträtty myös geeliä ja hiuslakkaa.
Takaisin Henriettaan vielä. Ajattelin, että voisin tehdä Henrietan loppuun ensi viikonloppuun mennessä tai viimeistään Traconiin. Ensi viikonloppuna Team Elricin Linda ja Saana ovat menossa Suomenlinnaan photoshoottailemaan ja olisi mahtavaa liittyä heidän joukkoonsa.

Vasta sain huoneeni kuitenkin siivottua ompelutöiden jäljiltä ja olisi sääli sotkea se jälleen xD No, ompelua varten minulle hankittiin takaisin vanha koululaispöytäni. Sitä onkin ollut hyötyä, kun ompelukone mahtuu mainiosti sen kaappiin.
Harvinaisia kuvia huoneestani.

Siinä Roxas ja Sonic kivasti vierekkäin. Kaito roikkuu pöytäny reunalla paperipidikkeessä. Mokona on sängyn takana, turvassa kissan raatelulta..
Tämä huone on ollut omanani tammikuusta lähtien, kun siskoni muutti pois. Kyllä, olin siihen asti ollut samassa huoneessa siskoni kanssa 19 vuotta. Oma huone oli unelmien täyttymys. Yöllä dataaminen onnistuu nyt leikiten (lol, mikä mainostus xD)Stressaavan viikon jälkeen (ja stressaavien päivien, jonka aikana sain "virallisen" tiedon matkan peruuntumisesta) menin nuorempien serkkujen luo hieman "vahtimaan" heitä: minun siis tarvitsi antaa heille ruokaa ja olla möllöttää. Pääsin käyttämään heidän ihanaa poreallasta <3 Ja upeaa saunaa <3 (ja tätini antoi minulle myös rahaa... oli vaikea ottaa vastaan, kun en tehnyt mitään kummoista).

Tänään kävin yhden serkkuni kanssa rannalla, joka on ihan vastapäätä heidän taloaan (kadehdin heitää..). Hän ui, itse vain kastelin jalkoja lämpimässä vedessä. (ja ajattelin kh-viittauksia hehaaahaa.)

Tässä taas vähän kämäistä videomatskua. Jostain syystä olen alkanut nauhoittaa joitain tekemisiäni, ehkä pitäisi perustaa videoblogi. Pitäisi hankkia ensin kunnon kamera.


Huomenna voisin käväistä jollain kirpputorilla vähän "lohtushoppailemassa". Tai jos on hyvä päivä, voisin mennä rannalle loikoilemaan. Ja nauttimaan viimeisestä vajaasta lomakuusta.Ps. Lilyllä oli tuossa viikko sitten synttärit ja päätin perinteisesti piirtää hänelle jälleen FMA-aiheisen kuvan.
Aikaisemmat kuvat ovat olleet aikas kesyjä tähän verrattuna...
Hyvin näyttää tyyli muuttuneen parin vuoden aikana. Luovuin tosin päälle tussaamisesta, kun se vie aikaa. Lyijytäytekynä vähän sottaa..

2009 - Siinä se Ed viattomana käyttää alkemiaa lahjan tekemiseen.

2010 - Ed tekee Alille lettiä. No, on söpöä <3
 2011 - Anteeksi. :D:D:D Pieni pervoni sai vallan. Al-parka... xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti