keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Tagi, jossa en tagaa ketään tiettyä

Minut tagattiin tähän cosplay-tagiin kahdelta suunntalta.
.. Tajusin juuri, ettei minulla ole tällä hetkellä muita blogituttuja, jotka harrastaisivat cosplayta. (melkein kaikki on jo tehny tämän tai ne on tagattu jo).

On kuusi asiaa jotka sinun täytyy kertoa. 3 negatiivista ja 3 positiivista, tietysti rehellisesti. Lopuksi tagaat kuusi blogaajaa ja linkkaat blogin alle sen, joka sinut tagasi.

Kolme negatiivista asiaa jotka sinun täytyy kertoa.
1.Cossi, joka on vähiten suosikkisi ja syy.
2.Huonoin kokemus conissa.
3.Huonoin conisi ja syy.

1. Vuonna 2010 penkkareihini tekemä Kingdom Heartsin Darkness Riku on kyllä mahtavin rimanalitus minulta ikinä. Ensinnäkin se peruukki. . . Miksi en vaivautunut edes Desuconiin ostamaan uutta peruukkia, miksiiiiiii. Minulla ei ollut kunnollista peruukkisukkaakaan.
Enkä nyt tehnyt asua muutenkaan kovin laadukkaasti (höhö, kuumaliimataan vaan!!).

Lantiosta alaspäin näytän ihan siltä, miltä haluankin.

2. Harvoin ulkopuoliset asiat aiheuttaa conissa huonon kokemuksen, joten tähän kysymykseen löydän vastauksen itsestäni. Se on kaikista ikävintä, jos ei tunne oloaan hyväksi asussa ja sen takia skitsoo ja valittaa muille. Tätä tein Tampere Kupliissa tänä vuonna Panty-cossissani. Olin ikävä muille ja omatunto soimasi minua siitä. .___.
Voitte lukea Tre Kuplii- tuntemuksiani aikaisemmasta blogimerkinnästäni.

(c) Kimmy

3.Tsukicon vuonna 2008 ei ollut mitään herkkua, varsinkin kun siihen liittyi ihmissuhdekriisiä. Meillä oli kuitenkin silloin ihana Full Moon wo Sagashite- ryhmä.
Gloriassa oli myös vähän ahdasta liikkua viiden hengen porukassa ja FMWS ei sovellu kylmähköön säähän. (napapaitoja..)


(c) Islienne


Kolme postiivista asiaa jotka täytyy kertoa. 
1. Lempicossisi ja syy.
2. Paras kokemus conissa.
3. Paras conisi ja syy.
1. Minulla on itse asiassa neljä cossia, joista pidän ylikaiken. Mutta jos pitää yksi valita, niin valitsen sen, jonka olen tehnyt kokonaan itse, joka miellyyttää omaa silmääni, jonka olen tehnyt taitotasooni nähden hyvin  ja josta olen saanut paljon ihanaa palautetta. Ja se on.. Panty. Onnistuin tekemään Pantyn puvun hyvin ennen Tampere Kupliita ja sain jopa tilattua ensimmäisen eBay-peruukkini.
Sain puvun näyttämään siltä, miltä pitääkin, mutta löydän siitä kuitenkin paranneltavaa.
Pääsimme Sora-siun kanssa surffaamaan Panty and Stocking with Garterbelt- aallon harjalla. Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja kuvauspyynnöistä.. <3

Yeah baby! (c) Santtu Pajukanta

 2. Se tyypillinen hengailu porukan kanssa on aina yhtä ihanaa.. mutta parhaimman conikokemuksen olen saanut esiintymisen kautta.
Muistan ikuisesti sen tunteen ennen ryhmäesitystämme Animeconissa vuonna 2008. Se jännitys ja se odottaminen, esiinnyimme silloin viimeisten joukossa.
Ja voi luoja kun sinne lavalle sitten joutui menemään antamaan kaikkensa.. Olo oli esityksen jälkeen mahtava. Se tunne, kun yleisö nauraa niille kohdille, joissa pitääkin nauraa.

Onhan se myös kivaa saada pientä tunnustusta esityksestä...

Myös vuoden 2009 Cosplaygaalan esityksestä jäi upea tunne.

3. Paras con.. Se on kyllä vuoden 2008 Animecon, kiitos ihanan KH-ryhmäni. Erityisen conista tekivät sen, että osallistuin silloin ensimmäistä kertaa deittiohjelmaan ja FFFightiin sekä siihen ryhmäesitykseen. Jännitin kaikkia ihan hirveästi, mutta kaikista tuli hyvä olo.

Ainoa ikuistettu Caramelldansen-hetkeni. (c) Mikko Lammi


 Minut tagattiin siis näistä blogeista.
Kimmy
Yumi

Jos joku, ihan kuka vaan haluaa tehdä tämän, niin mun puolesta antaa mennä vaan.
Pitää muuten lisätä lisää cosplay-blogaajia lukulistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti