maanantai 4. heinäkuuta 2011

Suunnitelmat uusiksi, noin!

Hassua, tuntuu siltä, että ne cossit, jotka olen jo lyönyt "lukkoon" aikaisemmin, siirtyy myöhemmälle ajankohdalle. Näin on siis käynyt Alois Trancyn ja Henrietta Grimmin kanssa. Henrietta sentään toteutuu NärConissa sitten. Alois Trancyn kohtalo on auki, mutta ehkä se sitten menee ensi vuoden puolelle.
MKR-ryhmäcosplayn (Emeraudeni) kohtalokin taitaa olla auki, ei se kuitenkaan tämän vuoden Traconissa toteudu, vaikka niin taisin tuolla aikaisemmin raapustaa.
Reality is a bitch, taidan muuttaa haavemaailmaani asumaan.

Oi Cefiro, wanna go theree~
Olin muuten tuossa viikonloppuna Kimmyn luona Porvoossa. Tarkoitus oli saada tehtyä Henrietta-cossiani.
Porvoon-reissuni vain tuppaavat olemaan surullisen kuuluisia.

Viime vuonna päivää ennen Ruotsin Meuwcon 03:seen lähtöä unohdin ottaa mukaan Kimmyn karvakankaan hänen Lulu-cosplaytaan varten.

Lulu ownaa sut.
Kuten kuvastakin näkyy, äitini onnistui tuomaan karvan Porvooseen ennen lähtöä.

Voitte hyvin arvata, miten kävi tällä kertaa. Lähdin siis perjantaina kahden jälkeen ajamaan kotoani kohti Porvoota. Tajusin melkein Porvoossa, etten ottanut Henriettan kankaita mukaan. Haha. Olisin voinut potkaista itseäni, ellen olisi sillä hetkellä ollut auton ratissa.
No, ei siinä mittään, lauantaina klo 10 lähdimme suuntaamaan kohti Lahtea. Haimme kankaat meiltä, kävimme vielä Lahden Eurokankaassa, sillä Kimmy tarvitsi kankaita (mihin cosplayhin? Lukekaan hänen blogistaan, hehaaa.)
Olimme viiden jälkeen jälleen Porvoossa. Olimme käyneet kiinalaisessa syömässä ja vielä Lidlissä ostamassa virvokkeita. Välimatka autoni ja Kimmyn kodin välillä voi muuten muuttua pirulliseksi: laitoin pari lasipulloa (ne olivat täynnä juotavaa) samaan kassiin kankaideni kanssa (minulla oikeasti kävi mielessä skenaario, mitä voisi tapahtua, mutta pyyhin sen mielestäni). Luulisi, että Eurokankas-kassit olisi suunniteltu kestäviksi..
Ei. Kassin kantokahvat hajosivat ja toinen lasipulloista meni rikki. Neljä kangasta, pari vetoketjua ja lankarulla meni pesuun. Muut säilyivät kuin ihmeen kaupalla puhtaina O__O

Kankaat olivat sunnuntaina kuivat ja pääsimme vähän aloittamaan.
Mutta täytyy kyllä sanoa, että ei kyllä ole minulla tuuria cosplayn ja Porvoon kanssa. Täysin mahdoton yhdistelmä näköjään.

Jos sitä sitten saisin Henriettan valmiiksi Ruotsia varten. Nyt voin huoletta valita hyvän peruukin ja piilarit.

1 kommentti:

  1. On nää porvoon reissut kyllä vaarallisia :(
    mutta onni onnettomuudessa kun mitään pahempaa ei tapahtunut + eihän sille mitään voi jos toiset ei pääsekkään ruotsista tulemaan :/ mietin kuitenkin, että nuo olisi kiva saada päälle suomessakin.. Ja nyt aloin miettimään, että missäköhän vonissa sekin onnistuisi :'D ehkä ropeconissa voisi käydä ainakin päiväreissun? ;D
    ite pistän peruukin tänään tulemaan, jotta ehtii nyt ainakin sinme närconiin, etten vaan pitkitä sitä enempää.. :)

    VastaaPoista