sunnuntai 9. tammikuuta 2011

"Mitä meil ei oo, nii sitä me ei tarvita"

Siteeraan äitiäni otsikossa. Cosplayn myötä hän on alkanut hokemaan tuota ja se johtuu yksiselitteisesti siitä, että joskus ei tarvitse lähteä merta edemmäs etsimään tavaroita cosplayhin - nimittäin sieltä nurkkien kätköistä voi löytyä jotain kullanarvoista.

Full Metal Panic! sarjan Kyokoa tehdessäni minun tarvitsi vain kääntyä äitini puoleen ja kysyä: "Onkos sulla silmälaseja, jotka vois uhrata?" 80-luku is back!
Lol, nyt vasta tajusin, että mulla ja tossa reffikuvassa on samantapainen ilme. :D:D
Kröhöm. Joo, olen hyvin tietoinen siitä, että lasini eivät ole pyöreät ja ne ovat hieman eri malliset kuin mitkä Kyokolla oikeasti on, mutta pidän paljon siitä, että ne jättävät paljon tilaa silmieni ympärille (kai mä olen jo aikaisemmin valittanut silmäpusseistani?)
Kun tuossa vuonna 2009 olin CosplayGaalassa FMP! ryhmäni kanssa kisailemassa, muistan tuomaroinnista yhden mainitun asian: "Kivat lasit". Ja uskon, että se oli positiivinen palaute.

Onni oli myötä myös Rikku-cossissani. Rikkun laseiksi uhrasin pikkuveljeni vanhat uimalasit, löysin kotoa myös leveää punaista nauhaa.
Kenkiäkään ei tarvinnut hakemalla hakea vaan vanhat talvikenkäni saivat uuden elämän pohjien maalaamisella ja uudella kuosilla. Näettekö muuten tuossa kuvassa paidassani olevat mustat soljet? Niitä on kolme kappaletta molemmin puolin ja ne ovat kengistäni. Luckyy!!
Ps. Kenkien päällystys hoitui suurimmaksi osaksi kuumaliimalla!


Kotikonstein onnitsui myös Darkness-Rikun miekka. Se ei ole propeista parhaasta päästä, mutta hyvä lisä asuun kuitenkin.. ja se on myös ensimmäinen aseproppini, joten siksi se ansaitsee maininnan minulta.

Tein hieman väärällä tavalla teräosan, mutta no can do.
Miekan varsi on meidän vanhasta lattialastasta (siis siitä välineestä, jolla kylppärissä vedetään vedet pois kaakeleilta). Muut osat (eli teräosa ja nuo valkoiset osat vas. kuvassa ja tuo yksi harmaa osa oik. kuvassa) on tehty muovailumassasta ja pahvista (pahvit liimattu - yllätys yllätys- kuumaliimalla). Lopuksi se on maalattu maaleilla ja vesiväreillä.
Tämä lopputulos saa minut hymyilemään, sillä se näyttää aika paljonkin siltä miltä pitääkin. Ja tämä valmistui tämännäköiseksi jo sillon, milloin pitikin eli penkkareihin vuonna 2010. Olisikohan pitänyt panostaa itse pukuunkin yhtä paljon..

Luultavasti tämäkin blogiteksti saa jatkoa, sillä loppujen lopuksi kaapit ovat arvokkaita aarrekätköjä meille cosplayareille.Kyoko Tokiwa Full Metal Panic!-sarjasta (c) Shouji Gatou

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti