maanantai 17. tammikuuta 2011

Taas on järkevää asiaa luvassa

Ensimmäinen "oikea" viikko amk:ssa alkoi Asiantuntijaviestinnällä.. Siis käytännössä se on äidinkieltä, mutta siihen sisältyy kokousten pitoa, artikkelin tekoa ja kielenhuoltoa. Ja huomenna kouluun 8.30, eli herätys olis sitten... 6.30, jotta ehdin 7.30 bussiin. Ja aamu alkaa Henkilöstöllä - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Olen laajentanut animevarastoani kaikilla nyt ilmestyneillä Kuroshitsujin jaksoilla.. Ja täytyy sanoa, että kakkoskausi ei ollut niin hyvä kuin ykkönen.. Se vähän lässähti, kun selvisi, että Ciel onkin "elossa". Odotin uuden nuoren herran ja hovimestarin omaa juonta, mutta.. No, aina ei saa mitä tilaa.
Grell tosin on aina ilo silmälle :D

Nyt kyllä iski kerta kaikkinen Kuro-cosplaymania. Voisin ilo mielin cosplayata Cieliä, Elizabethiä, Finnyä tai Aloista, vaikka Aloista mä kyllä vihasin kovasti.. Kaikki edellä mainitut sopii mulle hyvin kokoni puolesta. Grell voisi kyllä myös olla ihana, mutta koska kokoni ei kohtaa hänen kanssaan, niin en voi edes haaveilla siitä...
 Esiintyjäihminen kun olen, niin suunnittelin 2 vähän eri tyyppistä Kuro-sketsiä. Lol, oonko vähän Kuro-hiprakassa?

Tämä vuosi kyllä alkaa olla jo suht täynnä cossaamisia. Tällä hetkellä suunnitelmissa on kaksi varmaa uutta pukua ensi kesälle, muut on sitten jo aikaisemmin nähtyjä (Roxas, Rikku, Alphonse, Ferio..). Ne kaksi uutuutta olivat siis Henriette Grimm Zettai Meikyuu Grimm -pelistä (Labyrinth of Grimm) ja prinsessa Emeraude Magic Knight Rayearth -sarjasta. Hihii, pääsen ompelemaaaaaan~

Hei, sellainen pyyntö mulla viel olis, että voisko joku ystävällisesti kääntää tällä sivulla tarvitut aineet.
Tuolta löytyy siis ohjeet niihin "anime-jalokiviin", mutta kielitaitoni ja vähäisen harrastuneisuuteni takia en oikein tiedä, miten noita tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti