perjantai 7. tammikuuta 2011

My new chapter

Tämä viikko on kyllä yhtä hullunmyllyä..
Sisko muuttaa Tampereelle kaverin kanssa, joten meidän huone on ihan sekaisin pahvilaatikoista ja kaikesta. Mutta onneksi se saa ne huomenna roudattua sinne kämpille - ja mulle jää paljon tilaa aiheuttaa uusi sekasorto :D
Toisaalta taas en voi väittää, ettei se muutto tuntuis missään, samassa huoneessa kun ollaan oltu 19 vuotta. Ihan kiva on kuitenkin, kun se "napanuora" katkeaa ja mäkin ehkä pystyn itsenäistymään vähäsen.

Kävin tossa keskiviikkona ostamassa kankaita Zettai Meikyuu Grimm (Grimm's Labyrinth) cosplayta varten. Hahmoni on Henrietta Grimm. Kankaat maksoi yhteensä yli 86 euroa, joka on mun cosplay-uran kallein cossi! O__O No, näkisittepä sen puvun. Siitä sitten vähän myöhemmin..

Eilen loppiaisen vietin kunnon kaveriporukalla ja käytiin kiinalaisessa syömässä, missä oli vähän hämminkiä - ne nimittäin oli tehny vahingossa väärän ylimääräisen annoksen, mutta ne ei sitten ottanu siitä ylimääräistä (moaaaar kiinalaista ruokaa <3). Jätettiin niille kuitenkin 10 euron tippi, kun hyvin onnistui palvelu xD

Jatkoja mentiin kaverille viettämään ja sieltä lähettiin vasta puol viiden aikaan aamulla. :D Mutta sainpahan vähän puhdistettua ilmaa yhden kaverin välillä. Nyt on taas vähän helpompi hengittää.

Ja hei! Mullahan alkaa koulu maanantaina! O_____O' Mitenköhän mulle käy?
Kiitos hei, kuulemiin.

1 kommentti:

  1. Pitäiskö munkin aloittaa jo Rapunzelin teko, niin vois jo alku kesästä photoshoottailla? xD

    VastaaPoista