torstai 8. maaliskuuta 2012

Japani, osa 4: Shibuya 109. Ja yllätys Roppongissa! (5.3.2012)

Kun päivät on muuten olleet tosi hyviä täällä, tuona päivänä satoi koko päivän, mutta onneksi illalla se loppui. Sateenvarjot mukaan ja menoksi! Haluaisin muuten itselleni ihan omaksi läpinäkyvän sateenvarjon, pitää ehkä ostaa sellainen.

Matka suuntautui Shibuyaan ja ensimmäiseksi otin kuvan Hachiko-koiran patsaasta.
Ensiksi käytiin Tsutayassa, jossa on cd-levyjä, dvd-levyjä ja lehtiä. Minä etsiskelin lehtiosastolla CosMode-lehteä, mutta jostain syystä en nähnyt sitä siellä. Vain joku valokuvaajan painos siellä oli ja Cosplay Showcase-lehti. Mitään en sitten ostanut sieltä.

Mutta sitten käytiin taas Forever 21:sessä. Ja ihastuin sellaiseen persikan väriseen paitaan, jossa oli edessä pitsiä. Alan selkeästi saamaan vaikutteita täältä.

Ja tuosta kun vielä selvän sais. Hintaa oli 1280 jenin verran.
Ei jestas, kun teen kaiken itselleni niin vaikeaksi. Kun menin sovittamaan tätä paitaa, niin siellä oli sellainen käytäntö, että siellä pukuhuoneen edessä on työntekijä, joka antaa sinulle numerokyltin, joka tarkoittaa siis vaatemäärää, jonka aiot sovittaa. Minulla oli hieman vaikeuksia ymmärtää tätä, kunnes sitten lopulta ymmärsin. Hän kysyi vielä englanniksi, ymmärränkö japania, johon sopersin "chotto" eli vähän. Haha, siis oikeasti en ollenkaan.
No, sovitin kaksi paitaa, joista valitsin tämän, tulin pois sovituskopista numerokyltin kanssa ja yritin sanoa japaniksi, että tämä toinen paita on hyvä ja toinen ei. Siinä sitten ojensin toisen pois ja lähdin kävelemään kohti kassaa, kunnes tajusin, että minulla oli väärä paita! xD Tietenkin se toinen, jota en halunnut. No, kiiruhdin takaisin ja sopersin, että tarkoitin toista paitaa. Sain sen minkä halusinkin, mutta olin vähän nolona... Tekevälle sattuu. Haha.

Käytiin tuolloinkin pikaisesti Book Offissa (vielä en ymmärtänyt, minkälainen kultakaivos se voi olla, jos vain osaa etsiä). Sitten suunnattiin Shibuya 109:sään. En ulko-ovella vielä tiennyt, minkälainen vaatekauppa se oli ja... 8 kerrosta. Pieniä vaatekauppoja. Tyylejä ja vaatemerkkejä ties kuinka monta! Voisin ehkä luonnehtia sitä Harajukuksi yhdessä rakennuksessa. En ostanut vielä mitään kyseisestä paikasta, mutta varmaa on, että palaan sinne uudestaan. Pitää nimittäin siskolle shoppailla vaatteita

Käytiin 7. kerroksessa syömässä. Päätin kokeilla uutta ja tilasin omericeä!
Omeletti, nakkikastiketta ja riisiä, sekä kuppikeitto!

Ei voi muuten ikinä oikein tietää, minkälaisessa vessassa sitä joutuu käymään. Tässä ostoskeskuksessa nimittäin on automaattiset vessat. Kun istuu pöntölle, niin alkaa kuulua nauhoitettua lorinaa (joitakin ehkä helpottaa, mutta mua vaan nauratti) ja kun nousee, niin vessa huuhtelee itse itsensä. Aikamoista.

Vielä vähän kuvia Shibuyasta.

Päätettiin, että lähdetään käymään Roppongissa, jossa on paljon länsimaalaisia ja ennen kaikkea se, jota himoitsen: Tokyo Tower! Milla tosin kertoi, että se sijaitsee toisella puolella Roppongia, joten ei välttämättä nähdä sitä... Minun piti myös ostaa tuttavalleni Hard Rock Cafe -myymälästä pinssi, ja olin varma, että se löytyy mukavasti Roppongista.

Hei, me mennään metrolla!
Täytyy myöntää, etten ollut aikaisemmin kuullutkaan paikasta nimeltä Roppongi. Mutta tämän jälkeen muistan sen kyllä aina.

Lähdettiin intuition voimalla kulkemaan juna-asemalta, kunnes saavuttiin paikkaan nimeltä Roppongi Hills. Lievästi sanottuna pramea alue...

Ja sitten se suurin yllätys...

"MILLA. TÄÄLTÄ NÄKEE TOKYO TOWERIN."
 Hymy oli herkässä. Ja itse asiassa vähän herkistyinkin xDMagical.


Sitten lähdettiinkin vähän eri suuntaan, kun piti etsiä se Hard Rock Cafe. Joo, mullahan ei ollut mitään käsitystä, missä se oli, onneksi Millalla oli mukana Tokio Opas, johon sen paikka oli laitettu (ei kylläkään heti tajuttu, missä se oli...). Löydettiinkin se sitten vähän sattumalta :DVielä vähän spämmin Tokyo Toweria.


Mikä ihana (pieni) jatkumo: Edellisenä päivänä ostin MKR artwork-kirjan ja seuraavana päivänä näen livenä Tokyo Towerin. ;__;

Sitten vielä Shinjukun kautta takaisin Koenjiin. Siinähän se päivä taas hurahti. Selkäkivut on vähän vaivannut mua, liekö kenkien syytä...

Tiedättekö mitä? 6.3.2011 käytiin Akihabarassa ja Milla hylkäsi minut sinne! Miksi? Ensi päivitys sen kertonee!

1 kommentti:

  1. Etkö oikeesti ollu kuullu Roppongista aikasemmin?! Ohhhhohh, no nyt ainakin muistat sen :DD
    Ja oli muuten ihan vitsin hyvin että saatiin Hachikosta kuvat sillain että siinä ei oo ketään ihmisiä, se on tosi harvinaista.
    Ja toi kuu + Tokyo tower on kyllä ihan sika hieno kuva :o

    VastaaPoista