keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Japani, osa 6: Turistirysä Asakusa (7.3.2012)

7.3 lähdettiin Millan kanssa Asakusaan päin. Meidän piti mennä koko matka metrolla sinne, mutta ohjeet metroasemalle jäi sitten Nekotaloon XD Niinpä mentiin sitten junalla, kunhan ensin vähän mentiin eri reittiä kuin yleensä.Junalla mentiin ensin Shinjukuun, sitten metrolla Kuramaeen (lisää paikkoja, josta en ole kuullutkaan :DD) ja Kuramaesta piti kävellä vielä erikseen metroasemalle.Yksi pysäkki ja oltiin Asakusassa. Suunnattiin Asakusan ostosalueelle. Ihmisiä oli kyllä ihan kiitettävä määrä. Ja kaikenlaisia perinteisiä Japanin tuliaisia, esimerkiksi manekinekoja ("moikkaava" kissa), viuhkoja, magneetteja, kännykkäkoruja ja avaimenperiä, herkkuja...
Muistaakseni tämä oli tuulen jumala...

Ja tämä ukkosen...

Näiden kahden edellisen patsaan asemasta minulla ei ole tietoakaan.. :'DSisäänkäynti ostosalueelle


Kojuja ja tavaraa löytyy.


Se on niin ihmeellistä, miten uusi ja vanha sulautuu toisiinsa Japanissa. Upeaa kertakaikkiaan katsella kaikkia hienoja, vanhoja rakennuksia.Tuon lyhdyn alla heitettiin turhat yhden jenin kolikot "kaukaloon".
Riksalla olis voinut mennä. Mutta päätettiin Millan kanssa kuitenkin kävellä xD


Ja mitäpä Asakusan reissulta tarttui mukaan? Postikortteja, 2 kpl:tta manekinekoja, pari viuhkaa, magneetti, hiuskoru, kännykkäkoruja ja avaimenperiä. Tuliaisista ei tule puutetta ><' Rahaa tosin meni melkein 40€.

Ja blogimerkintäni ei olisi mitään ilman päivän ruokaa:
Uppopaistettua rapua ja sämpylää. Me gusta
  
Kiertelimme vielä vähän Asakusan kujia. Ja kun lähdimme kohti metroasemaa, Milla bongas tällaisen "perunan"...

Minulla ei ole tietokaan, mitä toi symboloi.
 Iltaa lähdimme viettämään Shinjukuun. Käytiin ihan huvin vuoksi Marui One OiOi:ssa katsomassa, mitä sieltä löytyy. Merkkivaatteita, tietenkin. h.naotoa, Angelic Prettyä & Babya, Hangry & Angrya. Classicista Gothiciin. Milla nappasi itselleen flaiyereita ylimmän kerroksen Zeal Linkistä.


Tää oli muuten se live house, jossa käytiin kuuntelemassa Jealkb:tä.

Vielä äkkiä käytiin lähikaupassa ostamassa täytettä jääkaappiin, ja sitten iltaa viettämään Nekotaloon.

Iltapalaksi mansikkaeclair ja jääteetä.

Seuraavana päivänä lähdettiin käymään Ginzassa ja uudestaan Akihabarassa. Junilla matkustaminen alkoi olla jo tuttua puuhaa. :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti