sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Japani, osa 5: Akihabara, otakun unelma (6.3.2012)

Tuona päivänä tuli nukuttua vähän pidempään kuin yleensä. Mutta se ei menoa haitannut. Lähdettiin sitten ensimmäisena käymään Shinjukussa (junassa yksi vanhempi nainen ihasteli mun ihania, toissa vuonna ostettuja mustia canvas-kenkiä, joissa on Geishan kuvat :D).

Käytiin Shinjukun postissa nostamassa vähän rahaa, ei sillä, että rahat olisivat olleet loppumassa, vaan että vähän nähtäisiin, miten toi rahannosto onnistuu ulkomaisella kortilla. Automaatti tunnisti itsestään kortin, piti vaan näppäillä summa (jeneinä), jonka haluaa nostaa ja voíla! U got the money!

Milla oli edellisenä päivänä selvittänyt, että DOWNER-nimisellä bändillä olisi keikka Ikebukuron Edge Live Housessa ja päätti kokeilla, pääsisikö hän sinne vielä. Käytiin ensin siis Ikebukurossa (en ollut aikaisemmin siitä kuullut.) vilkaisemassa keikkapaikkaa, jotta Milla sitten osaisi sinne.

Muutama kuva Ikebukurosta.Mutta matkamme siis suuntautui Akihabaraan~


Akihabara, the electric town Värimainoksia, musiikkia, meidoja mainostamassa kahviloitaan. Elektroniikkaa, elektroniikkaa, pelihalleja, ufo catchereita, krääsäkauppoja... Otakun unelma, toisin sanoen. Kaikkia kauppoja ei pysty kerralla sisäistämään, siksi palattiin myöhemminkin Akihabaraan.

Käytiinpä syömässä sellaisessa pienessä ruokapaikassa soba-nuudeleita. Ja sain tietää, että tilaus tehdään automaatti ja kuitti annetaan tiskin takana hääräilevälle henkilölle. Ja niitä nuudeleita saikin sitten valita! Oli mietoja kuin tulisiakin nuudeleita (onneksi yksi ystävällinen nainen vähän auttoi meitä automaatin kanssa). Annokseni oli tämännäköinen:

650 jenillä sai tällaisen miedon nuudeliruoan. Mutta hyvää oli~

Neljän aikaa Milla sitten minut hylkäsi yksin Akihabaraan. Mutta sain kyllä tehtyä ostoksia, K-Booksista ostin himoitsemani CosModen uusimman numeron. Kotobukiya-nimisestä kaupasta sain tehtyä ostoksia kavereille; Sieltä löytyy muuten löytyy Super Mario-, One Piece -, Panty & Stocking with Garterbelt -, Ghibli- ja Tiger & Bunny -oheistuotteita ja figuureita. Ylimmässä kerroksessa oli vielä joku kuvanäyttelykin.

Muuten aika pitkälti vain vaeltelin ympäriinsä, kävin vähän katselemassa pelihallin sisältöä. Siellä olisi ollut sellainen koppi, jossa olisi voinut yksin laulaa karaokea :DD. Ja totta kai siellä oli myös Dance Dance Revolution- peli. Hetken mietin, että pitäisikö pelata. Mutta olisin ehkä vain nolannut itseni siellä pelihullujen joukossa XD

Kun olin aikani tuhlannut siellä, aloin etsiä tietä takaisin juna-asemalle (löytäminen on hyvin helppoa, sillä juna-aseman luona on iso rakennus, jossa on junan kuva). Pääsin juuri sopivasti 17.45 junaan, joka meni suoraan Koenjiin. 18.15 olin sitten perillä Koenjin asemalla.

Mutta miten Millalla meni Ikebukurossa?
Se selviää täältä.

Haluatko ostaa perinteisiä (noh, turisteille) suunnattuj matkamuistoja? Suuntaa Asakusaan, jossa mekin kävimme tuhlailemassa varojamme.

1 kommentti:

  1. On kivaa lueskella miten teillä menee, vaikuttaa olevan kivaa siellä :D Ja Milla ainakin on saanut fanitytöillä siellä oikein olan takaa, haha :'D

    VastaaPoista